Castello-juustosalaatti 'Primavera'
Castello-juustosalaatti 'Primavera'
Yhteistyössä

Castello-juustosalaatti 'Primavera'

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 gvihreitä kasviksia, esim. parsaa, litteitä herneenpalkoja tai papuja
8 kplretiisiä
4 kplkevätsipulia
1 kplpkt castello white with red chili tai castello mild sinihomejuustoa
4 dlminiversoseosta tai rucolaa

Kastike:

1 kplsitruuna
2 rkloliiviöljyä
1 rklvalkosipulilla tai chilillä maustettua öljyä
sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä

Valmistus

  1. 1

    Tee kastike. Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu. Sekoita niiden joukkoon öljyt, suola ja pippuri.

  2. 2

    Keitä kasvikset suolalla maustetussa vedessä. Parsojen ja vihreiden papujen keittoaika on noin 6 minuuttia, herneenpaloille riittää noin 2 minuuttia. Valuta keitinvesi pois. Huuhtele kylmällä vedellä.

  3. 3

    Viipaloi retiisit, kevätsipulit ja juusto. Yhdistä ne vihreiden kasvisten ja kastikkeen kanssa. Viimeistele versoilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä