Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Castello-juustosalaatti 'Primavera'

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
vihreitä kasviksia, esim. parsaa, litteitä herneenpalkoja tai papuja
8 kpl
retiisiä
4 kpl
kevätsipulia
1 kpl
pkt Castello White with red chili tai Castello Mild sinihomejuustoa
4 dl
miniversoseosta tai rucolaa

Kastike:

1 kpl
sitruuna
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
valkosipulilla tai chilillä maustettua öljyä
sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Tee kastike. Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu. Sekoita niiden joukkoon öljyt, suola ja pippuri.

2

Keitä kasvikset suolalla maustetussa vedessä. Parsojen ja vihreiden papujen keittoaika on noin 6 minuuttia, herneenpaloille riittää noin 2 minuuttia. Valuta keitinvesi pois. Huuhtele kylmällä vedellä.

3

Viipaloi retiisit, kevätsipulit ja juusto. Yhdistä ne vihreiden kasvisten ja kastikkeen kanssa. Viimeistele versoilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 27.4.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.