Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 800 g | vihreitä kasviksia, esim. parsaa, litteitä herneenpalkoja tai papuja |
| 8 kpl | retiisiä |
| 4 kpl | kevätsipulia |
| 1 kpl | pkt castello white with red chili tai castello mild sinihomejuustoa |
| 4 dl | miniversoseosta tai rucolaa |
| Kastike: | |
|---|---|
| 1 kpl | sitruuna |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | valkosipulilla tai chilillä maustettua öljyä |
| sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä | |
Tee kastike. Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu. Sekoita niiden joukkoon öljyt, suola ja pippuri.
Keitä kasvikset suolalla maustetussa vedessä. Parsojen ja vihreiden papujen keittoaika on noin 6 minuuttia, herneenpaloille riittää noin 2 minuuttia. Valuta keitinvesi pois. Huuhtele kylmällä vedellä.
Viipaloi retiisit, kevätsipulit ja juusto. Yhdistä ne vihreiden kasvisten ja kastikkeen kanssa. Viimeistele versoilla.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | vihreitä kasviksia, esim. parsaa, litteitä herneenpalkoja tai papuja |
| 8 kpl | retiisiä |
| 4 kpl | kevätsipulia |
| 1 kpl | pkt castello white with red chili tai castello mild sinihomejuustoa |
| 4 dl | miniversoseosta tai rucolaa |
Kastike: | |
| 1 kpl | sitruuna |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | valkosipulilla tai chilillä maustettua öljyä |
| sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä | |
Tee kastike. Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu. Sekoita niiden joukkoon öljyt, suola ja pippuri.
Keitä kasvikset suolalla maustetussa vedessä. Parsojen ja vihreiden papujen keittoaika on noin 6 minuuttia, herneenpaloille riittää noin 2 minuuttia. Valuta keitinvesi pois. Huuhtele kylmällä vedellä.
Viipaloi retiisit, kevätsipulit ja juusto. Yhdistä ne vihreiden kasvisten ja kastikkeen kanssa. Viimeistele versoilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.