Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Chilisimpukat kookosmaidossa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 kg
sinisimpukoita
2 rkl
voita
3 kpl
valkosipulinkynttä
2 cm
pala inkivääriä
4 dl
kookosmaitoa
1–2 punaista chiliä (siemenet poistettu)
1–2 limen mehu
kourallinen korianteria tai basilikaa
suolaa, pippuria, ripaus muscovadosokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Puhdista simpukat ja raaputa veitsellä kuorista irtoava aines. Kopauta jo avautuneet simpukat pöytään. Ota talteen vain sulkeutuvat simpukat ja heitä avoimeksi jäävät pois.

2

Sulata voi laakeassa paistokasarissa tai padassa, lisää raastetut valkosipulinkynnet, inkivääri ja hienonnettu chili. Kuullota n 5-10 minuuttia matalalla lämmöllä. Lisää kookosmaito ja kiehauta. Mausta ripauksella muscovadosokeria, limellä, suolalla ja pippurilla.

3

Kaada kaikki simpukat kasariin. Keitä kunnolla kiehuen kannella suljetussa kasarissa n. 5-10 minuuttia ja ravistele kasaria välillä.

4

Kun simpukat ovat avautuneet, ruoka on valmista.

5

Lisää joukkoon yrttisilppu.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.