Yhteistyössä: Food Market Herkku
Chilisimpukat kookosmaidossa
4 Annosta
Yhteistyössä: Food Market Herkku
Ainekset
Valmistus
1
Puhdista simpukat ja raaputa veitsellä kuorista irtoava aines. Kopauta jo avautuneet simpukat pöytään. Ota talteen vain sulkeutuvat simpukat ja heitä avoimeksi jäävät pois.
2
Sulata voi laakeassa paistokasarissa tai padassa, lisää raastetut valkosipulinkynnet, inkivääri ja hienonnettu chili. Kuullota n 5-10 minuuttia matalalla lämmöllä. Lisää kookosmaito ja kiehauta. Mausta ripauksella muscovadosokeria, limellä, suolalla ja pippurilla.
3
Kaada kaikki simpukat kasariin. Keitä kunnolla kiehuen kannella suljetussa kasarissa n. 5-10 minuuttia ja ravistele kasaria välillä.
4
Kun simpukat ovat avautuneet, ruoka on valmista.
5
Lisää joukkoon yrttisilppu.
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
|Muokattu: 12.4.2022
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.