Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Dijon-kanaa ja riisiä

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
kanan rintafileetä  tai paistileikettä
1 kpl
paketti herkkusieniä
1 kpl
sipuli
1 kpl
valkosipulinkynsi
2 dl
ruokakermaa
1-2 rkl Dijon-sinappia
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen
täysjyväriisiä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Suolaa ja pippuroi kanapalat ja laita uunivuokaan. Paahda kanoja uunissa noin 15 min.

2

Keitä täysjyväriisi pakkauksen ohjeen mukaan.

3

Suikaloi sipuli ja pilko valkosipuli. Viipaloi herkkusienet. Lämmitä paistinpannussa tilkka öljyä. Kuullota sipuleita hetki.

4

Lisää herkkusienet ja paista, kunnes sienien vesi on haihtunut. Kaada ruokakerma pannulle ja mausta kastike Dijon-sinapilla, suolalla ja pippurilla. Anna hautua hetken.

5

Kaada kastike uunivuokaan kypsien kanojen päälle. Tarjoile riisin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.