Dijon-kanaa ja riisiä
Dijon-kanaa ja riisiä
Yhteistyössä

Dijon-kanaa ja riisiä

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplkanan rintafileetä  tai paistileikettä
1 kplpaketti herkkusieniä
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
2 dlruokakermaa
1-2 rkl dijon-sinappia
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen
täysjyväriisiä

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä uuni 200 asteeseen. Suolaa ja pippuroi kanapalat ja laita uunivuokaan. Paahda kanoja uunissa noin 15 min.

  2. 2

    Keitä täysjyväriisi pakkauksen ohjeen mukaan.

  3. 3

    Suikaloi sipuli ja pilko valkosipuli. Viipaloi herkkusienet. Lämmitä paistinpannussa tilkka öljyä. Kuullota sipuleita hetki.

  4. 4

    Lisää herkkusienet ja paista, kunnes sienien vesi on haihtunut. Kaada ruokakerma pannulle ja mausta kastike Dijon-sinapilla, suolalla ja pippurilla. Anna hautua hetken.

  5. 5

    Kaada kastike uunivuokaan kypsien kanojen päälle. Tarjoile riisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä