
Dijon-kanaa ja riisiä


Ainekset
Valmistus
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Suolaa ja pippuroi kanapalat ja laita uunivuokaan. Paahda kanoja uunissa noin 15 min.
Keitä täysjyväriisi pakkauksen ohjeen mukaan.
Suikaloi sipuli ja pilko valkosipuli. Viipaloi herkkusienet. Lämmitä paistinpannussa tilkka öljyä. Kuullota sipuleita hetki.
Lisää herkkusienet ja paista, kunnes sienien vesi on haihtunut. Kaada ruokakerma pannulle ja mausta kastike Dijon-sinapilla, suolalla ja pippurilla. Anna hautua hetken.
Kaada kastike uunivuokaan kypsien kanojen päälle. Tarjoile riisin kanssa.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.