Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Dijonmarinoitu karitsan ulkofilee

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Dijon-sinappia
2 rkl
voita paistamiseen
2 kpl
valkosipulinkynttä
n. 800 g karitsan ulkofileetä
suolaa, pippuria
Punaviinikastiketta

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sekoita sinappi, raastettu valkosipuli, ripaus suolaa ja pippuri.

2

Kääntele fileet sinappiseoksessa ja anna marinoitua huoneenlämmössä n. tunnin ennen paistamista.

3

Paista karitsanfileitä voissa n. 3 minuuttia per puoli.

4

Voit tarkista sisälämpötilan paistomittarilla (medium 53 °C).

5

Anna lihan levätä 10 minuuttia folion sisällä ja viipaloi.

6

Lämmitä punaviinikastike.

7

Tarjoile fileiden kanssa uunipaahdettuja juureksia, punaviinikastiketta ja raikasta vihersalaattia.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.