Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Dijonmarinoitu karitsan ulkofilee

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 rkldijon-sinappia
2 rklvoita paistamiseen
2 kplvalkosipulinkynttä
n. 800 g karitsan ulkofileetä
suolaa, pippuria
punaviinikastiketta

Valmistus

  1. 1

    Sekoita sinappi, raastettu valkosipuli, ripaus suolaa ja pippuri.

  2. 2

    Kääntele fileet sinappiseoksessa ja anna marinoitua huoneenlämmössä n. tunnin ennen paistamista.

  3. 3

    Paista karitsanfileitä voissa n. 3 minuuttia per puoli.

  4. 4

    Voit tarkista sisälämpötilan paistomittarilla (medium 53 °C).

  5. 5

    Anna lihan levätä 10 minuuttia folion sisällä ja viipaloi.

  6. 6

    Lämmitä punaviinikastike.

  7. 7

    Tarjoile fileiden kanssa uunipaahdettuja juureksia, punaviinikastiketta ja raikasta vihersalaattia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä