Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 2 rkl | dijon-sinappia |
| 2 rkl | voita paistamiseen |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| n. 800 g karitsan ulkofileetä | |
| suolaa, pippuria | |
| punaviinikastiketta |
Sekoita sinappi, raastettu valkosipuli, ripaus suolaa ja pippuri.
Kääntele fileet sinappiseoksessa ja anna marinoitua huoneenlämmössä n. tunnin ennen paistamista.
Paista karitsanfileitä voissa n. 3 minuuttia per puoli.
Voit tarkista sisälämpötilan paistomittarilla (medium 53 °C).
Anna lihan levätä 10 minuuttia folion sisällä ja viipaloi.
Lämmitä punaviinikastike.
Tarjoile fileiden kanssa uunipaahdettuja juureksia, punaviinikastiketta ja raikasta vihersalaattia.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 rkl | dijon-sinappia |
| 2 rkl | voita paistamiseen |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| n. 800 g karitsan ulkofileetä | |
| suolaa, pippuria | |
| punaviinikastiketta |
Sekoita sinappi, raastettu valkosipuli, ripaus suolaa ja pippuri.
Kääntele fileet sinappiseoksessa ja anna marinoitua huoneenlämmössä n. tunnin ennen paistamista.
Paista karitsanfileitä voissa n. 3 minuuttia per puoli.
Voit tarkista sisälämpötilan paistomittarilla (medium 53 °C).
Anna lihan levätä 10 minuuttia folion sisällä ja viipaloi.
Lämmitä punaviinikastike.
Tarjoile fileiden kanssa uunipaahdettuja juureksia, punaviinikastiketta ja raikasta vihersalaattia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.