Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Entrecote ja ranskalaiset

Fork and knife
1 Annosta
Fork and knife
1 Annosta
Pihvin paistaminen ei voisi olla enää helpompaa! Sous vide -kypsennetyt pihvit ovat aina täydellisen kypsiä ja kaipaavat vain herkulliset lisukkeet vierelleen.

Ainekset

1 kpl
entrecote pihvi per ruokailija
valkosipulia
tuoretta rosmariinia
varsiparsakaalia
ranskalaisia perunoita
öljyä ja voita paistamiseen

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Ota pihvit huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Poista ne pakkauksestaan ja kuivaa huolellisesti, jotta ylimääräinen neste ei höyrysty pannulla. Sous vide -kypsennetyt pihvit ovat valmiiksi kypsiä, joten ne vaativat vain nopean ruskistuksen.

2

Pihvin paistuessa voit valmistaa ranskalaiset uunissa tai air fryerissa.

3

Kuumenna pannu kuumaksi ja lisää tilkka öljyä. Paista pihviä, kunnes pinta alkaa saada väriä. Lisää sitten pari ruokalusikallista voita, kämmenellä rennosti murskatut valkosipulinkynnet sekä muutama rosmariininoksa. Anna voin vaahtoutua ja lusikoi sitä nopeasti pihvin päälle.

4

Siirrä valmis pihvi sivuun odottamaan ja mausta mustapippurilla sekä ripauksella suolaa. Kaada mausteet ja ylimääräinen voi pihvin päälle. Paista varsiparsakaalit samassa pannussa. Asettele kaikki lautaselle ja tarjoile heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Food Market Herkku
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 2.4.2025
|
Muokattu: 2.4.2025

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.