
Entrecote ja ranskalaiset


Ainekset
Valmistus
Ota pihvit huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Poista ne pakkauksestaan ja kuivaa huolellisesti, jotta ylimääräinen neste ei höyrysty pannulla. Sous vide -kypsennetyt pihvit ovat valmiiksi kypsiä, joten ne vaativat vain nopean ruskistuksen.
Pihvin paistuessa voit valmistaa ranskalaiset uunissa tai air fryerissa.
Kuumenna pannu kuumaksi ja lisää tilkka öljyä. Paista pihviä, kunnes pinta alkaa saada väriä. Lisää sitten pari ruokalusikallista voita, kämmenellä rennosti murskatut valkosipulinkynnet sekä muutama rosmariininoksa. Anna voin vaahtoutua ja lusikoi sitä nopeasti pihvin päälle.
Siirrä valmis pihvi sivuun odottamaan ja mausta mustapippurilla sekä ripauksella suolaa. Kaada mausteet ja ylimääräinen voi pihvin päälle. Paista varsiparsakaalit samassa pannussa. Asettele kaikki lautaselle ja tarjoile heti.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.