Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Etanat ja sinihomejuusto

Etanat ja sinihomejuusto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

250 g
etanoita
1 kpl
pieni sipuli
2 rkl
voita
2 kpl
valkosipulinkynttä raastettuna
2 dl
valkoviiniä
100 g
sinihomejuustoa
50 g
voita
1/2 dl
persiljasilppua
mustapippuri

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Huuhtele etanat huolellisesti ja kuivaa ne talouspaperilla.

2

Kuullota sipuli ja raastetut valkosipulinkynnet voissa läpikuultaviksi. Lisää etanat ja viini. Hauduta kunnes viini on haihtunut.

3

Sekoita homejuusto, voi ja persilja tasaiseksi massaksi. Mausta mustapippurilla.

4

Täytä etanapannun kolot etanoilla ja sinihomejuustomassalla. Paista uunissa (250⁰C) kunnes täyte on sulanut ja alkaa kuplia.

5

Tarjoile tuoreen rapean leivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.