Etanat ja sinihomejuusto
Etanat ja sinihomejuusto
Yhteistyössä

Etanat ja sinihomejuusto

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
250 getanoita
1 kplpieni sipuli
2 rklvoita
2 kplvalkosipulinkynttä raastettuna
2 dlvalkoviiniä
100 gsinihomejuustoa
50 gvoita
1/2 dlpersiljasilppua
mustapippuri

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele etanat huolellisesti ja kuivaa ne talouspaperilla.

  2. 2

    Kuullota sipuli ja raastetut valkosipulinkynnet voissa läpikuultaviksi. Lisää etanat ja viini. Hauduta kunnes viini on haihtunut.

  3. 3

    Sekoita homejuusto, voi ja persilja tasaiseksi massaksi. Mausta mustapippurilla.

  4. 4

    Täytä etanapannun kolot etanoilla ja sinihomejuustomassalla. Paista uunissa (250⁰C) kunnes täyte on sulanut ja alkaa kuplia.

  5. 5

    Tarjoile tuoreen rapean leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä