Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fajitassalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
kananrintafilettä
2 kpl
ruukkua salaattia
2 kpl
eriväristä paprikaa
1 kpl
punasipuli
1 kpl
rasia kirsikkatomaatti
2 kpl
avokadoa
2 kpl
limeä
2 dl
ruokajogurttia
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Mausta kananrintafileet suolalla ja pippurilla. Paahda 200 asteisessa uunissa n. 15-20 minuuttia. Leikkaa kypsät kananrintafileet ohuesti.

2

Kuumenna öljy pannussa, lisää suikaloidut paprikat ja sipuli.

3

Revi salaatti, halkaise tomaatit ja kuutioi avokado.

4

Mausta ruokajogurtti limellä, suolalla ja pippurilla.

5

Sekoita kaikki kasvikset kulhossa. Lisää kana ja mausta ruokajogurtilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 26.1.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.