Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 1 kpl | pinsa romana -pohja |
| baba hummusta | |
| herkku grillattua paprikaa, munakoisoa ja kesäkurpitsaa | |
| tuoreita kirsikkatomaatteja tai tomaattia | |
| herkku pestoa tai vegaanista pestoa | |
| Vegaaninen rucolapesto | |
|---|---|
| 2 dl | tuoretta pinaattia |
| 2 dl | rucolaa |
| 1/2 dl | vihreitä oliiveja |
| 1 1/2 rkl | ravintohiivaa |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | agavesiirappia |
| puoli ruukkua basilikaa | |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 dl | pinjansiemeniä |
Lämmitä uuni 225°C. Aseta pinsa uunipellille ja sivele se kevyesti oliiviöljyllä. Paista kuumassa uunissa kullanruskeaksi.
Nosta lämmin pinsa leikkuulaudalle ja levitä sen päälle hummusta kauttaaltaan. Leikkaa tomaatit sekä paprika-, munakoiso- ja kesäkurpitsa-siivut sopivankokoisiksi ja asettele ne ympäri pinsaa.
Paahda pinjansiemenet. Lisää kaikki aineet korkeaan kulhoon ja aja karkeaksi sauvasekoittimella. Tarkista suola ja lisää tarvittaessa.
Viimeistele pestokastikkeella.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pinsa romana -pohja |
| baba hummusta | |
| herkku grillattua paprikaa, munakoisoa ja kesäkurpitsaa | |
| tuoreita kirsikkatomaatteja tai tomaattia | |
| herkku pestoa tai vegaanista pestoa | |
Vegaaninen rucolapesto | |
| 2 dl | tuoretta pinaattia |
| 2 dl | rucolaa |
| 1/2 dl | vihreitä oliiveja |
| 1 1/2 rkl | ravintohiivaa |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | agavesiirappia |
| puoli ruukkua basilikaa | |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 dl | pinjansiemeniä |
Lämmitä uuni 225°C. Aseta pinsa uunipellille ja sivele se kevyesti oliiviöljyllä. Paista kuumassa uunissa kullanruskeaksi.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pinsa romana -pohja |
Nosta lämmin pinsa leikkuulaudalle ja levitä sen päälle hummusta kauttaaltaan. Leikkaa tomaatit sekä paprika-, munakoiso- ja kesäkurpitsa-siivut sopivankokoisiksi ja asettele ne ympäri pinsaa.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| baba hummusta | |
| herkku grillattua paprikaa, munakoisoa ja kesäkurpitsaa | |
| tuoreita kirsikkatomaatteja tai tomaattia |
Paahda pinjansiemenet. Lisää kaikki aineet korkeaan kulhoon ja aja karkeaksi sauvasekoittimella. Tarkista suola ja lisää tarvittaessa.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| puoli ruukkua basilikaa | |
| 1/2 dl | pinjansiemeniä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 rkl | agavesiirappia |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| 1 1/2 rkl | ravintohiivaa |
| 1/2 dl | vihreitä oliiveja |
| 2 dl | rucolaa |
| 2 dl | tuoretta pinaattia |
Viimeistele pestokastikkeella.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| herkku pestoa tai vegaanista pestoa |
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.