Go'Vege-pinsa
Go'Vege-pinsa
Yhteistyössä

Go’Vege-pinsa

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplpinsa romana -pohja
baba hummusta
herkku grillattua paprikaa, munakoisoa ja kesäkurpitsaa
tuoreita kirsikkatomaatteja tai tomaattia
herkku pestoa tai vegaanista pestoa

Vegaaninen rucolapesto

2 dltuoretta pinaattia
2 dlrucolaa
1/2 dlvihreitä oliiveja
1 1/2 rklravintohiivaa
1/2 dloliiviöljyä
1 rklagavesiirappia
puoli ruukkua basilikaa
1/2 tlsuolaa
1/2 dlpinjansiemeniä

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Lämmitä uuni 225°C. Aseta pinsa uunipellille ja sivele se kevyesti oliiviöljyllä. Paista kuumassa uunissa kullanruskeaksi.

    MääräAinesosa
    1 kplpinsa romana -pohja
  2. 2

    Nosta lämmin pinsa leikkuulaudalle ja levitä sen päälle hummusta kauttaaltaan. Leikkaa tomaatit sekä paprika-, munakoiso- ja kesäkurpitsa-siivut sopivankokoisiksi ja asettele ne ympäri pinsaa.

    MääräAinesosa
    baba hummusta
    herkku grillattua paprikaa, munakoisoa ja kesäkurpitsaa
    tuoreita kirsikkatomaatteja tai tomaattia
  3. 3

    Paahda pinjansiemenet. Lisää kaikki aineet korkeaan kulhoon ja aja karkeaksi sauvasekoittimella. Tarkista suola ja lisää tarvittaessa.

    MääräAinesosa
    puoli ruukkua basilikaa
    1/2 dlpinjansiemeniä
    1/2 tlsuolaa
    1 rklagavesiirappia
    1/2 dloliiviöljyä
    1 1/2 rklravintohiivaa
    1/2 dlvihreitä oliiveja
    2 dlrucolaa
    2 dltuoretta pinaattia
  4. 4

    Viimeistele pestokastikkeella.

    MääräAinesosa
    herkku pestoa tai vegaanista pestoa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Food Market Herkku
Kuvat:
Food Market Herkku
19.9.2025
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä