Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 8 kpl | siivua rosalan cocktailpala-leipää |
| 100 g | muikunmätiä |
| 1 1/4 dl | ranskankermaa |
| 1/2 kpl | pientä punasipulia |
| 180–200 g graavilohta (8-12 isoa siivua palvelutiskiltä) | |
| voita | |
| suolaa, mustapippuria |
Valuta mäti tiheässä siivilässä jos se on vetistä.
Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi.
Notkista ranskankerma lusikalla, sekoita joukkoon sipulit ja mustapippuri.
Kääntele varovasti mäti ranskankermaan. Tarkista suola.
Sivele kevyesti voita leivälle. Aseta graavilohisiivu ilmavasti leivälle.
Viimeistele mustapippurilla. Tarjoile mätikastike erikseen.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 8 kpl | siivua rosalan cocktailpala-leipää |
| 100 g | muikunmätiä |
| 1 1/4 dl | ranskankermaa |
| 1/2 kpl | pientä punasipulia |
| 180–200 g graavilohta (8-12 isoa siivua palvelutiskiltä) | |
| voita | |
| suolaa, mustapippuria |
Valuta mäti tiheässä siivilässä jos se on vetistä.
Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi.
Notkista ranskankerma lusikalla, sekoita joukkoon sipulit ja mustapippuri.
Kääntele varovasti mäti ranskankermaan. Tarkista suola.
Sivele kevyesti voita leivälle. Aseta graavilohisiivu ilmavasti leivälle.
Viimeistele mustapippurilla. Tarjoile mätikastike erikseen.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.