Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Gratinoitu härkisvuoka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

350 kpl
g     pennepastaa
1 kpl
pkt      Verso Härkis -härkäpapuvalmistetta
1 kpl
rasia   kirsikkatomaatteja
1 kpl
prk      tomaattimurskaa
2 kpl
pkt     mozzarella
1 sipuli
1 laakerinlehti
1 valkosipulinkynsi
1 punainen chili
1 suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuullota öljyssä.

2

Halkaise chili, poista siemenet, suikaloi ja lisää pannuun.

3

Lisää Härkis ja paista hetken.

4

Lisää joukkoon laakerinlehti, halkaistut kirsikkatomaatit ja tomaattimurska. Mausta suolalla ja pippurilla.

5

Keitä pasta suolatussa vedessä. Valuta kypsä pasta ja sekoita kastikkeeseen. Kaada pasta voideltuun uunivuokaan.

6

Viipaloi mozzarella ja lisää pastan päälle.

7

Gratinoi 200 asteisessa uunissa kunnes mozzarella on sulanut.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 17.1.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.