Lämmitä voi koko ajan sekoittaen niin, että pohjalla alkaa muodostua ruskeaa väriä. Siirrä kylmään astiaan (metalli) jäähtymään hetkeksi.
Keitä kuoritut perunat kypsiksi. Keitä munia 7 minuuttia ja kuori ne. Muussaa kaikki sekaisin. Hienonna yrtit ja lisää ne peruna-munamuussiin (puolet tillistä). Lisää ruskea voi ja suola.
Purista sitruunasta mehu. Sekoita kermaviili, tilli, sitruunamehu, sinappi, sokeri ja suola keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.
Mausta kirjolohifilee suolalla ja valele pintaan oliiviöljyä. Grillaa kalaan kaunis väri ja kypsennä loppuun uunissa. 175 astetta noin 10-12 minuuttia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.