Grillattu kirjolohi, peruna-munamuussi ja kermaviilikastike
Grillattu kirjolohi, peruna-munamuussi ja kermaviilikastike
Yhteistyössä

Grillattu kirjolohi, peruna-munamuussi ja kermaviilikastike

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 gkirjolohifileetä
800 gperunoita
8 kplkananmunia
1 kplpuntti/ruukku ruohosipulia
2 kplpunttia/ruukkua tilliä
300 gvoita
200 gkermaviiliä
2 rklsinappia
1/2 kplsitruuna
suolaa
sokeria
oliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä voi koko ajan sekoittaen niin, että pohjalla alkaa muodostua ruskeaa väriä. Siirrä kylmään astiaan (metalli) jäähtymään hetkeksi.

  2. 2

    Keitä kuoritut perunat kypsiksi. Keitä munia 7 minuuttia ja kuori ne. Muussaa kaikki sekaisin. Hienonna yrtit ja lisää ne peruna-munamuussiin (puolet tillistä). Lisää ruskea voi ja suola.

  3. 3

    Purista sitruunasta mehu. Sekoita kermaviili, tilli, sitruunamehu, sinappi, sokeri ja suola keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

  4. 4

    Mausta kirjolohifilee suolalla ja valele pintaan oliiviöljyä. Grillaa kalaan kaunis väri ja kypsennä loppuun uunissa. 175 astetta noin 10-12 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä