Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattu naudan marmoriulkofilee

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800g naudan marmoriulkofile
200g broccoliini
50g baby pinaatti
Ponzu-kastiketta
seesaminsiemeniä
punainen chili
korianteri

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Poista broccoliinista kanta ja kiehauta vedessä 4 min.

2

Leikkaa liha neljäksi pihviksi ja suolaa pinta. Anna temperoitua huoneenlämmössä 60min.

3

Paista tai grillaa pihviin kaunis väri, molemmille puolille n.1min/puoli. Jatka kypsennystä 150 asteisessa uunissa 10-15min. Anna vetäytyä 5-10min ennen tarjoilua.

4

Hienonna chili ja korianteri.

5

Grillaa tai paista broccoliniin paahtunut väri pintaan. Sekoita broccolini, pinaatti, chili ja korianteri. Lisää tilkka oliiviöljyä ja ponzu- kastiketta

6

Valele lihanpintaan kevyesti ponzu kastiketta.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 17.12.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.