Grillattu naudan marmoriulkofilee
Grillattu naudan marmoriulkofilee
Yhteistyössä

Grillattu naudan marmoriulkofilee

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800g naudan marmoriulkofile
200g broccoliini
50g baby pinaatti
ponzu-kastiketta
seesaminsiemeniä
punainen chili
korianteri

Valmistus

  1. 1

    Poista broccoliinista kanta ja kiehauta vedessä 4 min.

  2. 2

    Leikkaa liha neljäksi pihviksi ja suolaa pinta. Anna temperoitua huoneenlämmössä 60min.

  3. 3

    Paista tai grillaa pihviin kaunis väri, molemmille puolille n.1min/puoli. Jatka kypsennystä 150 asteisessa uunissa 10-15min. Anna vetäytyä 5-10min ennen tarjoilua.

  4. 4

    Hienonna chili ja korianteri.

  5. 5

    Grillaa tai paista broccoliniin paahtunut väri pintaan. Sekoita broccolini, pinaatti, chili ja korianteri. Lisää tilkka oliiviöljyä ja ponzu- kastiketta

  6. 6

    Valele lihanpintaan kevyesti ponzu kastiketta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025