Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 800g naudan marmoriulkofile | |
| 200g broccoliini | |
| 50g baby pinaatti | |
| ponzu-kastiketta | |
| seesaminsiemeniä | |
| punainen chili | |
| korianteri |
Poista broccoliinista kanta ja kiehauta vedessä 4 min.
Leikkaa liha neljäksi pihviksi ja suolaa pinta. Anna temperoitua huoneenlämmössä 60min.
Paista tai grillaa pihviin kaunis väri, molemmille puolille n.1min/puoli. Jatka kypsennystä 150 asteisessa uunissa 10-15min. Anna vetäytyä 5-10min ennen tarjoilua.
Hienonna chili ja korianteri.
Grillaa tai paista broccoliniin paahtunut väri pintaan. Sekoita broccolini, pinaatti, chili ja korianteri. Lisää tilkka oliiviöljyä ja ponzu- kastiketta
Valele lihanpintaan kevyesti ponzu kastiketta.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800g naudan marmoriulkofile | |
| 200g broccoliini | |
| 50g baby pinaatti | |
| ponzu-kastiketta | |
| seesaminsiemeniä | |
| punainen chili | |
| korianteri |
Poista broccoliinista kanta ja kiehauta vedessä 4 min.
Leikkaa liha neljäksi pihviksi ja suolaa pinta. Anna temperoitua huoneenlämmössä 60min.
Paista tai grillaa pihviin kaunis väri, molemmille puolille n.1min/puoli. Jatka kypsennystä 150 asteisessa uunissa 10-15min. Anna vetäytyä 5-10min ennen tarjoilua.
Hienonna chili ja korianteri.
Grillaa tai paista broccoliniin paahtunut väri pintaan. Sekoita broccolini, pinaatti, chili ja korianteri. Lisää tilkka oliiviöljyä ja ponzu- kastiketta
Valele lihanpintaan kevyesti ponzu kastiketta.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.