Grillatut nektariinit ja mascarponejuusto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gnektariineja

Päälle

1 1/2 dlaprikoosihilloa
1 rkllimetinmehua

Tarjoiluun

1 kplmascarponejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele ja halkaise nektariinit ja poista niistä kivet. Grillaa leikkuupinta alaspäin noin 15 minuuttia. Nosta nektariinit tarjoiluvadille grillattu puoli ylöspäin. Voitele ne heti hillolla. Pirskota päälle hieman limetinmehua. Tarjoa mascarponejuuston kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025