Grillatut nektariinit ja mascarponejuusto
4 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 500 g | nektariineja |
| Päälle | |
|---|---|
| 1 1/2 dl | aprikoosihilloa |
| 1 rkl | limetinmehua |
| Tarjoiluun | |
| 1 kpl | mascarponejuustoa |
- 1.
Huuhtele ja halkaise nektariinit ja poista niistä kivet. Grillaa leikkuupinta alaspäin noin 15 minuuttia. Nosta nektariinit tarjoiluvadille grillattu puoli ylöspäin. Voitele ne heti hillolla. Pirskota päälle hieman limetinmehua. Tarjoa mascarponejuuston kanssa.
Grillatut nektariinit ja mascarponejuusto
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | nektariineja |
Päälle | |
| 1 1/2 dl | aprikoosihilloa |
| 1 rkl | limetinmehua |
Tarjoiluun | |
| 1 kpl | mascarponejuustoa |
Valmistus
- 1
Huuhtele ja halkaise nektariinit ja poista niistä kivet. Grillaa leikkuupinta alaspäin noin 15 minuuttia. Nosta nektariinit tarjoiluvadille grillattu puoli ylöspäin. Voitele ne heti hillolla. Pirskota päälle hieman limetinmehua. Tarjoa mascarponejuuston kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























