Grillatut nektariinit ja mascarponejuusto - Yhteishyvä

Grillatut nektariinit ja mascarponejuusto

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Nektariineja

PÄÄLLE

1 1/2 dl
Aprikoosihilloa
1 rkl
Limetinmehua

TARJOILUUN

1 kpl
Mascarponejuustoa

Näin teet

1

Huuhtele ja halkaise nektariinit ja poista niistä kivet. Grillaa leikkuupinta alaspäin noin 15 minuuttia. Nosta nektariinit tarjoiluvadille grillattu puoli ylöspäin. Voitele ne heti hillolla. Pirskota päälle hieman limetinmehua. Tarjoa mascarponejuuston kanssa.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa