Grillatut nektariinit ja mascarponejuusto | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillatut nektariinit ja mascarponejuusto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Nektariineja

päälle

1 1/2 dl
Aprikoosihilloa
1 rkl
Limetinmehua

tarjoiluun

1 kpl
Mascarponejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele ja halkaise nektariinit ja poista niistä kivet. Grillaa leikkuupinta alaspäin noin 15 minuuttia. Nosta nektariinit tarjoiluvadille grillattu puoli ylöspäin. Voitele ne heti hillolla. Pirskota päälle hieman limetinmehua. Tarjoa mascarponejuuston kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.