Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 1 | pinsa-grillileipä |
| 1 | herkku grills grilliduo |
| 200 g | kirsikkatomaatteja |
| 1 | varsisipuli |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 2 dl | herkku grills wasabi-seesami-coleslawta |
| 2 rkl | hellmann’s sweet chili -majoneesikastiketta |
| korianteria | |
| sormisuolaa |
Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Grillaa Grilliduon paistileikkeet ja kylkisiivut kypsiksi ja anna vetäytyä. Yhdestä Grilliduosta riittää kahdelle pinsalle. Leikkaa sillä välin kirsikkatomaatit ja varsisipulit viipaleiksi. Paloittele kana suupalan kokoisiksi paloiksi ja kylkisiivut pienemmiksi kuutioiksi.
Sivele lämmin pinsa ensin oliiviöljyllä ja levitä täytteeksi Herkku Grills Wasabi-seesami coleslawta. Asettele coleslawn päälle viipaloidut kirsikkatomaatit, varsisipulit sekä lihapalat. Viimeistele Hellmann’s Sweet Chili -majoneesikastikkeella ja korianterinlehdillä. Ripottele pinnalle halutessasi vielä sormisuolaa.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 | pinsa-grillileipä |
| 1 | herkku grills grilliduo |
| 200 g | kirsikkatomaatteja |
| 1 | varsisipuli |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 2 dl | herkku grills wasabi-seesami-coleslawta |
| 2 rkl | hellmann’s sweet chili -majoneesikastiketta |
| korianteria | |
| sormisuolaa |
Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Grillaa Grilliduon paistileikkeet ja kylkisiivut kypsiksi ja anna vetäytyä. Yhdestä Grilliduosta riittää kahdelle pinsalle. Leikkaa sillä välin kirsikkatomaatit ja varsisipulit viipaleiksi. Paloittele kana suupalan kokoisiksi paloiksi ja kylkisiivut pienemmiksi kuutioiksi.
Sivele lämmin pinsa ensin oliiviöljyllä ja levitä täytteeksi Herkku Grills Wasabi-seesami coleslawta. Asettele coleslawn päälle viipaloidut kirsikkatomaatit, varsisipulit sekä lihapalat. Viimeistele Hellmann’s Sweet Chili -majoneesikastikkeella ja korianterinlehdillä. Ripottele pinnalle halutessasi vielä sormisuolaa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.