Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grilliduo pinsa

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1
pinsa-grillileipä
1
Herkku Grills Grilliduo
200 g
kirsikkatomaatteja
1
varsisipuli
2 rkl
oliiviöljyä
2 dl
Herkku Grills Wasabi-seesami-coleslawta
2 rkl
Hellmann’s Sweet Chili -majoneesikastiketta
Korianteria
Sormisuolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa. Grillaa Grilliduon paistileikkeet ja kylkisiivut kypsiksi ja anna vetäytyä. Yhdestä Grilliduosta riittää kahdelle pinsalle. Leikkaa sillä välin kirsikkatomaatit ja varsisipulit viipaleiksi. Paloittele kana suupalan kokoisiksi paloiksi ja kylkisiivut pienemmiksi kuutioiksi.

2

Sivele lämmin pinsa ensin oliiviöljyllä ja levitä täytteeksi Herkku Grills Wasabi-seesami coleslawta. Asettele coleslawn päälle viipaloidut kirsikkatomaatit, varsisipulit sekä lihapalat. Viimeistele Hellmann’s Sweet Chili -majoneesikastikkeella ja korianterinlehdillä. Ripottele pinnalle halutessasi vielä sormisuolaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Food Market Herkku
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 2.4.2025
|
Muokattu: 2.4.2025

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.