Hedelmävartaat ja jogurttikastike

Nappaa talteen!
| 2 kpl | tuoretta ananasta |
| 4 kpl | persikkaa tai nektariinia |
| 4 kpl | banaania |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| 10 kpl | puisia varrastikkuja |
| Kastike: | |
| 4 dl | ruoanvalmistus- tai bulgarianjogurttia |
| 2 rkl | sokeria |
| 1 tl | kanelia |
| 1/2 tl | inkivääriä |
- 1.
Liota puisia varrastikkuja vähintään puoli tuntia ennen grillaamista. Kuori ananas leikkuuveitsellä. Leikkaa pehmeä hedelmäliha puumaisen keskustan ympäriltä. Huuhtele persikat tai nektariinit ja kuori banaanit. Paloittele hedelmät. Työnnä hedelmät varrastikkuihin. Grillaa vartaita 2-3 minuuttia käännellen tai tarjoile sellaisenaan. Sekoita kastike jogurtista, sokerista, kanelista ja inkivääristä. Tarjoile kastike vartaiden kanssa.
Hedelmävartaat ja jogurttikastike
Ainekset (10 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | tuoretta ananasta |
| 4 kpl | persikkaa tai nektariinia |
| 4 kpl | banaania |
Lisäksi: | |
| 10 kpl | puisia varrastikkuja |
Kastike: | |
| 4 dl | ruoanvalmistus- tai bulgarianjogurttia |
| 2 rkl | sokeria |
| 1 tl | kanelia |
| 1/2 tl | inkivääriä |
Valmistus
- 1
Liota puisia varrastikkuja vähintään puoli tuntia ennen grillaamista. Kuori ananas leikkuuveitsellä. Leikkaa pehmeä hedelmäliha puumaisen keskustan ympäriltä. Huuhtele persikat tai nektariinit ja kuori banaanit. Paloittele hedelmät. Työnnä hedelmät varrastikkuihin. Grillaa vartaita 2-3 minuuttia käännellen tai tarjoile sellaisenaan. Sekoita kastike jogurtista, sokerista, kanelista ja inkivääristä. Tarjoile kastike vartaiden kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












