Helpot runebergintortut - Yhteishyvä

Helpot runebergintortut

Helpot runebergintortut
Kappaleita
12
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
225°C
Helpot ja makoisat runebergintortut valmistuvat yksinkertaisista aineksista. Tee kerralla isompi satsi ja kutsu ystävät kylään herkuttelemaan.
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Margariinia
2 dl
Sokeria
2 kpl
Munaa
2 dl
Vehnäjauhoja
5 kpl
(n. 60 g) piparkakkua
80 g
(1 pussi) mantelijauhetta
1 1/2 tl
Leivinjauhetta
1 1/2 tl
Kardemummaa
1/2 dl
Kermaa tai maitoa

PINNALLE

Vadelmahilloa
Valmista sokerikuorrutetta

Näin teet

1

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri.

2

Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.

3

Murskaa piparkakut kaulimella jauheeksi ja sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen kerman tai maidon kanssa taikinaan.
4

Sekoita jauhoseos vuorotellen kerman tai maidon kanssa taikinaan.

5

Voitele ja korppujauhota muffinivuoat. Annostele taikina vuokiin. Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 25 minuuttia.

6

Kumoa tortut jäähtyneinä ja koristele hillolla. Pursota sokerikuorrutetta hillon ympärille.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 20.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja23 g274 g
Proteiinia4 g50 g
Rasvaa16 g191 g
Kuituja1 g15 g
Energiaa kj1056 12675
Energiaa kcal252 3029

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • (n. 60 g) piparkakkua

  • 1,5 tl Leivinjauhetta

  • 1,5 tl Kardemummaa

  • Vadelmahilloa

  • Valmista sokerikuorrutetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja23 g274 g
Proteiinia4 g50 g
Rasvaa16 g191 g
Kuituja1 g15 g
Energiaa kj1056 12675
Energiaa kcal252 3029

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • (n. 60 g) piparkakkua

  • 1,5 tl Leivinjauhetta

  • 1,5 tl Kardemummaa

  • Vadelmahilloa

  • Valmista sokerikuorrutetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.