Helppo sinappisilli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Helppo sinappisilli

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipulisillifileetä

kastike :

3 rkl
Makeaa sinappia
2 kpl
Kypsää munankeltuaista
1 rkl
Öljyä
1 - 2 rkl
Kuumaa vettä
Tillisilppua

koristeluun :

1 rkl
Kapriksia
1 - 2 kpl
Herkkukurkkua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Osta valmiiksi maustetut sillifileet ja viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi vadille. Keitä munat kypsiksi (10 min), jäähdytä ja irrota keltuaiset. Hiero ne sihdin läpi puukauhan pesällä painaen kulhoon tai hienonna hyvin kulhossa haarukalla. Lisää sinappi, öljy ja kuuma vesi. Sekoita ja mausta.Kaada kastike sillipalojen päälle ja koristele vati. Koristeluun voit käyttää myös hienonnetut munanvalkuaiset. Tarjoa silli kylmänä.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.