Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Hollandaise-kastike

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
5 kplkeltuaista
250 gpehmeää voita
1/2 dlsalottisipuliviinietikkaa tai valkoviinietikkaa
1 1/2 dlkuivaa valkoviiniä
1 kplsalottisipuli
1 rklsitruunanmehua
tabascoa
suolaa ja valkopippuria

Valmistus

  1. 1

    Mittaa etikka, viini ja sipuli kattilaan. Anna seoksen kiehua puoleen ja siivilöi sen jälkeen.

  2. 2

    Erottele keltuaiset sekoitusastiaan ja lisää jäähtynyt etikkaliemi keltuaisten joukkoon ja sekoita tasaiseksi.

  3. 3

    Kuumenna seos vesihauteessa koko ajan pohjasta ja reunoilta sekoittaen. Kypsennä kunnes seos on kuohkeaa ja paksua.

  4. 4

    Lisää kypsään massaan pehmeä voi pieninä määrinä koko ajan sekoittaen.

  5. 5

    Mausta lopuksi suolalla, sitruunanmehulla, Tabascolla ja pippurilla

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä