Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hollandaise-kastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

5 kpl
keltuaista
250 g
pehmeää voita
1/2 dl
salottisipuliviinietikkaa tai valkoviinietikkaa
1 1/2 dl
kuivaa valkoviiniä
1 kpl
salottisipuli
1 rkl
sitruunanmehua
Tabascoa
suolaa ja valkopippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Mittaa etikka, viini ja sipuli kattilaan. Anna seoksen kiehua puoleen ja siivilöi sen jälkeen.

2

Erottele keltuaiset sekoitusastiaan ja lisää jäähtynyt etikkaliemi keltuaisten joukkoon ja sekoita tasaiseksi.

3

Kuumenna seos vesihauteessa koko ajan pohjasta ja reunoilta sekoittaen. Kypsennä kunnes seos on kuohkeaa ja paksua.

4

Lisää kypsään massaan pehmeä voi pieninä määrinä koko ajan sekoittaen.

5

Mausta lopuksi suolalla, sitruunanmehulla, Tabascolla ja pippurilla

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.