Pese parsat ja napsauta tyvestä muutaman sentin pala pois. Viipaloi parsatangot parsankuorijalla tai juustohöylällä pitkittäissuunnassa ohuiksi siivuiksi.
Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla, kunnes ne saavat väriä.
Leikkaa parmesaanista lastuja. Hienonna tilli ja ruohosipuli.
Sekoita kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja pippuri. Lisää parsasiivut, tilli ja ruohosipuli ja pyöräytä hellästi ympäri.
Nostele parsasalaatti lautasille ja ripottele päälle paahdettuja pinjansiemeniä ja parmesaanilastuja.
Resepti on Jonna Vormalan salaattikirjasta Jäävuoren huippu. Kuva: Suvi Kesäläinen
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.