Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunajaiset taatelimuffinit

timer-icon15 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

250 g
Kivettömiä taateleita
2 1/2 dl
Vettä
1 dl
Juoksevaa margariinia
1 dl
Kermaviiliä
2 kpl
Munaa
1 1/2 dl
Sokeria
3 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Soodaa
1 rkl
Kaardemummaa
2 tl
Vaniljasokeria

Pinnalle

200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1/2 dl
Tomusokeria
2 rkl
Hunajaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele taatelit ja nosta ne kiehuvaan veteen. Keitä noin 5-10 minuuttia tai kunnes vesi on haihtunut. Anna jäähtyä. Sekoita taatelisoseeseen juokseva margariini ja kermaviili. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sekaan vuorotellen keskenään sekoitetut kuivat aineet ja taatelisose.Nostele muffinivuokiin ja kypsennä 175 asteessa 25-30 minuuttia. Sekoita kuorrutteen aineet keskenään ja sivele jäähtyneiden muffinien pinnalle. Voit vielä koristella nokareella hunajaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.