Hunajaiset taatelimuffinit - Yhteishyvä

Hunajaiset taatelimuffinit

???
Kappaleita
12
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
Kivettömiä taateleita
2 1/2 dl
Vettä
1 dl
Juoksevaa margariinia
1 dl
Kermaviiliä
2 kpl
Munaa
1 1/2 dl
Sokeria
3 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Soodaa
1 rkl
Kaardemummaa
2 tl
Vaniljasokeria

PINNALLE

200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1/2 dl
Tomusokeria
2 rkl
Hunajaa

Näin teet

1

Paloittele taatelit ja nosta ne kiehuvaan veteen. Keitä noin 5-10 minuuttia tai kunnes vesi on haihtunut. Anna jäähtyä. Sekoita taatelisoseeseen juokseva margariini ja kermaviili. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sekaan vuorotellen keskenään sekoitetut kuivat aineet ja taatelisose.Nostele muffinivuokiin ja kypsennä 175 asteessa 25-30 minuuttia. Sekoita kuorrutteen aineet keskenään ja sivele jäähtyneiden muffinien pinnalle. Voit vielä koristella nokareella hunajaa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa