Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä parsaa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä parsaa

Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä parsaa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info
Ilmakuivattuun kinkkuun kääritty parsa on klassikko, jonka seuraksi sopii niin uppomuna, parmesaaniraaste kuin bearnaise-kastikekin. Helpolla pääset, kun valitset Kulman Keittiön valmiin bearnaise-kastikkeen.

Ainekset

12 - 18 kpl
parsan vartta
250 g
Rainbow Prosciutto -kinkkua

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Kuori parsojen tyvet ja taita pois kova osa. Kääri ilmakuivattu kinkku 2-3 parsan ympärille parsan koosta riippuen.

12 - 18 kpl
parsan vartta
250 g
Rainbow Prosciutto -kinkkua
2

Kypsennä joko 230 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia tai paistamalla pannulla, kunnes parsat ovat kypsiä ja kinkku on ottanut väriä.

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 2.7.2018
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

92

22

0,5 g

1,3 g

1,3 g

2,3 g

2,0 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

250 g Rainbow Prosciutto -kinkkua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli