Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä parsaa - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä parsaa

Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä parsaa
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ilmakuivattuun kinkkuun kääritty parsa on klassikko, jonka seuraksi sopii niin uppomuna, parmesaaniraaste kuin bearnaise-kastikekin. Helpolla pääset, kun valitset Kulman Keittiön valmiin bearnaise-kastikkeen.
Jaa Somessa

Ainekset

12 - 18 kpl
parsan vartta
250 g
Rainbow Prosciutto -kinkkua

Näin teet

1

Kuori parsojen tyvet ja taita pois kova osa. Kääri ilmakuivattu kinkku 2-3 parsan ympärille parsan koosta riippuen.

12 - 18 kpl
parsan vartta
250 g
Rainbow Prosciutto -kinkkua
2

Kypsennä joko 230 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia tai paistamalla pannulla, kunnes parsat ovat kypsiä ja kinkku on ottanut väriä.

Kuvat
TOK
Julkaistu: 2.7.2018
Muokattu: 5.9.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g5 g
Proteiinia2 g8 g
Rasvaa1 g2 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj92 366
Energiaa kcal22 87

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 250 g Rainbow Prosciutto -kinkkua

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g5 g
Proteiinia2 g8 g
Rasvaa1 g2 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj92 366
Energiaa kcal22 87

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 250 g Rainbow Prosciutto -kinkkua

Kuvat
TOK

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.