Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä parsaa
Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä parsaa
Yhteistyössä

Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä parsaa

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Ilmakuivattuun kinkkuun kääritty parsa on klassikko, jonka seuraksi sopii niin uppomuna, parmesaaniraaste kuin bearnaise-kastikekin.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
12 - 18 kplparsan vartta
250 grainbow prosciutto -kinkkua

Valmistus

  1. 1

    Kuori parsojen tyvet ja taita pois kova osa. Kääri ilmakuivattu kinkku 2-3 parsan ympärille parsan koosta riippuen.

    MääräAinesosa
    12 - 18 kplparsan vartta
    250 grainbow prosciutto -kinkkua
  2. 2

    Kypsennä joko 230 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia tai paistamalla pannulla, kunnes parsat ovat kypsiä ja kinkku on ottanut väriä.

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 250 g Rainbow Prosciutto -kinkkua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Kuvat:
TOK
27.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä