Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä parsaa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Ilmakuivattuun kinkkuun kääritty parsa on klassikko, jonka seuraksi sopii niin uppomuna, parmesaaniraaste kuin bearnaise-kastikekin.

Ainekset

12 - 18 kpl
parsan vartta
250 g
Rainbow Prosciutto -kinkkua

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Kuori parsojen tyvet ja taita pois kova osa. Kääri ilmakuivattu kinkku 2-3 parsan ympärille parsan koosta riippuen.

12 - 18 kpl
parsan vartta
250 g
Rainbow Prosciutto -kinkkua
2

Kypsennä joko 230 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia tai paistamalla pannulla, kunnes parsat ovat kypsiä ja kinkku on ottanut väriä.

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 27.10.2018
|
Muokattu: 7.1.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

22

92

0,5 g

1,3 g

1,3 g

2,3 g

2,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

250 g Rainbow Prosciutto -kinkkua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli