Leikkaa filee puoliksi ja ruskista palat pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Valmista marinadi. Hienonna chili, inkivääri ja valkosipuli ja sekoita kaikki marinadin ainekset yhteen.
Kaada liemi fileiden päälle ja jäähdytä. Anna maustua jääkaapissa foliolla peitettynä yön yli ja leikkaa tarjolle ohuiksi viipaleiksi. Koristele porsaan sisäfilee korianterilla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
734
175
7,4 g
2,1 g
0,6 g
0,1 g
—
26,6 g
0,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
öljyä tai voita,
suolaa,
valkopippuria,
Punainen chili,
2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna,
1 rkl riisiviinietikkaa,
mustapippuria,
koristeluun korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli