
Itämaisesti maustettu porsaan sisäfilee à la Jaana


Ainekset
Marinadi
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Leikkaa filee puoliksi ja ruskista palat pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Valmista marinadi. Hienonna chili, inkivääri ja valkosipuli ja sekoita kaikki marinadin ainekset yhteen.
Kaada liemi fileiden päälle ja jäähdytä. Anna maustua jääkaapissa foliolla peitettynä yön yli ja leikkaa tarjolle ohuiksi viipaleiksi. Koristele porsaan sisäfilee korianterilla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
175
734
7,4 g
2,1 g
0,6 g
0,1 g
—
26,6 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
öljyä tai voita,
suolaa,
valkopippuria,
Punainen chili,
2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna,
1 rkl riisiviinietikkaa,
mustapippuria,
koristeluun korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli