Itämaiset lihapyörykät ja currykastike
Ainekset
Keitinliemi:
Currykastike:
Valmistus
Valmista kastike: kuullota sipulit ja curry kattilassa kuumennetussa öljyssä. Lisää soseutetut aprikoosit, kaneli, liemikuutio, vesi ja kerma. Keitä hiljalleen 10 minuuttia. Soseuta seos sauvavatkaimella, näin saat rakenteeltaan tasaisen kastikkeen.
Sekoita lihapulla-ainekset tai korppujauhot kulhossa kylmään veteen, anna turvota 5 minuuttia. Sekoita joukkoon jauheliha, muna ja mausteet. Vaivaa massa tasaiseksi ja muotoile kostein käsin pyöryköiksi.
Kuumenna liemi laakeassa kattilassa kiehuvaksi. Lisää hiljalleen kiehuvaan liemeen 5 pyörykkää kerrallaan ja keitä kypsiksi (5 minuuttia). Pyörykät ovat kypsiä kun ne nousevat pintaan. Nosta reikäkauhalla vadille. Kaada päälle valmis kastike.
Tarjoa lisänä suikaloitua tuoretta kurkkua.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.