Jauheliha-papukeitto

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
400 gnaudan jauhelihaa
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 tljauhettua paprikaa
1 tljuustokuminaa
1 kpl(425 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
7 dlvettä
1 kpllihaliemikuutio
3 rkltomaattisosetta
1 rklsambal oelek -chilitahnaa
1 kpl(200 g) herne-maissi-porkkanaa
1 kpl(200 g) vihreitä papuja
1 kplpunainen paprika
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Paahda jauheliha teflonkattilassa. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi sekä mausteet. Lisää joukkoon pavut kastikkeineen, vesi, lihaliemikuutio, tomaattisose ja chilitahna. Anna kiehahtaa. Lisää joukkoon pakastekasvikset ja kuutioitu paprika. Anna keiton kiehua 4–5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä