Jauheliha-papukeitto
6 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 400 g | naudan jauhelihaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 tl | jauhettua paprikaa |
| 1 tl | juustokuminaa |
| 1 kpl | (425 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
| 7 dl | vettä |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 3 rkl | tomaattisosetta |
| 1 rkl | sambal oelek -chilitahnaa |
| 1 kpl | (200 g) herne-maissi-porkkanaa |
| 1 kpl | (200 g) vihreitä papuja |
| 1 kpl | punainen paprika |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria |
- 1.
Paahda jauheliha teflonkattilassa. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi sekä mausteet. Lisää joukkoon pavut kastikkeineen, vesi, lihaliemikuutio, tomaattisose ja chilitahna. Anna kiehahtaa. Lisää joukkoon pakastekasvikset ja kuutioitu paprika. Anna keiton kiehua 4–5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Jauheliha-papukeitto
Arvostele resepti
6 Annosta
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | naudan jauhelihaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 tl | jauhettua paprikaa |
| 1 tl | juustokuminaa |
| 1 kpl | (425 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
| 7 dl | vettä |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 3 rkl | tomaattisosetta |
| 1 rkl | sambal oelek -chilitahnaa |
| 1 kpl | (200 g) herne-maissi-porkkanaa |
| 1 kpl | (200 g) vihreitä papuja |
| 1 kpl | punainen paprika |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria |
Valmistus
- 1
Paahda jauheliha teflonkattilassa. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi sekä mausteet. Lisää joukkoon pavut kastikkeineen, vesi, lihaliemikuutio, tomaattisose ja chilitahna. Anna kiehahtaa. Lisää joukkoon pakastekasvikset ja kuutioitu paprika. Anna keiton kiehua 4–5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























