Jauheliha-papukeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauheliha-papukeitto

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

400 g
Naudan jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 tl
Jauhettua paprikaa
1 tl
Juustokuminaa
1 kpl
(425 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
7 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
3 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Sambal oelek -chilitahnaa
1 kpl
(200 g) herne-maissi-porkkanaa
1 kpl
(200 g) vihreitä papuja
1 kpl
Punainen paprika
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda jauheliha teflonkattilassa. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi sekä mausteet. Lisää joukkoon pavut kastikkeineen, vesi, lihaliemikuutio, tomaattisose ja chilitahna. Anna kiehahtaa. Lisää joukkoon pakastekasvikset ja kuutioitu paprika. Anna keiton kiehua 4–5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.