Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Jauhelihapihvit ja perunamuusi

Jauhelihapihvit ja perunamuusi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

600 g
paistijauhelihaa
1 kpl
iso salottisipuli
6 kpl
siivua pekonia
1 kpl
kananmuna
nokare voita
suolaa, pippuria
n. 600 g valmista perunamuusia

Paprikapaistos:

2 kpl
punaista paprikaa
2 kpl
keltaista paprika
1 kpl
sitruuna
2 kpl
punasipulia
1/2 dl
oliiviöljyä suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Silppua sipuli ja pekoni hienoksi. Kuullota sipuli ja pekoninpalat voissa, kunnes sipuli on kullanruskeaa. Anna jäähtyä hetken.

2

Sekoita sipuli-pekoniseos jauhelihaan. Lisää n. ½ tl suolaa, kananmuna ja reilusti rouhittua mustapippuria.

3

Sekoita huolellisesti. Paista pieni nokare jauhelihaseosta ja tarkista sen suolaisuus.

4

Paista jauhelihapihvit kypsiksi joko paistinpannulla tai 200-asteisessa uunissa n. 12 minuuttia. Tarjoile perunamuusin ja paprikapaistoksen kanssa.

5

Kuori sipulit ja suikaloi ohuesti.

6

Halkaise paprikat ja poista niistä siemenkodat. Suikaloi paprikat ohuiksi suikaleiksi.

7

Lämmitä pannulla öljy ja lisää sipulit ja paprikat. Kuullota, kunnes ovat pehmenneet.

8

Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.