Jauhoton kvinoamargheritapizza - Yhteishyvä

Jauhoton kvinoamargheritapizza

???
Annokset
4
Ruokavalio
Uudenlainen, vehnätön pizzapohja syntyy ravinteikkaasta kvinoasta.
Jaa Somessa

Ainekset

POHJA

2 dl
Kvinoaa
2 1/2 dl
Vettä
1/2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Öljyä

TÄYTE

2 dl
Tomaattikastiketta
1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Tomaattia
125 g
(1 pkt) mozzarellajuustoa
1/2 kpl
Ruukkua basilikaa

Näin teet

1

Mittaa kvinoa ja 2 dl vettä kulhoon ja liota 6–8 tuntia jääkaapissa.

Valuta kvinoa. Lisää ½ dl vettä ja soseuta tehosekoittimessa pannukakkutaikinamaiseksi seokseksi. Lisää leivinjauhe, suola ja öljy.

Säädä uuni 220 asteeseen. Leivinpaperoi irtopohjavuoka (halkaisija noin 22 cm). Voitele paperi öljyllä. Levitä taikina vuokaan ja paista 15 minuuttia. Käännä ja paista 10–15 minuuttia.

Levitä tomaattikastike pohjalle. Kuori ja viipaloi sipuli. Viipaloi tomaatit ja mozzarella. Levitä täytteet pizzalle. Paista 15 minuuttia tai kunnes juusto sulaa.

Resepti
Anu Brask
Kuvat
Pia Inberg
Julkaistu: 17.8.2017
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g88 g
Proteiinia10 g40 g
Rasvaa18 g73 g
Kuituja4 g17 g
Energiaa kj1274 5094
Energiaa kcal304 1216

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2,5 dl Vettä

  • 0,5 tl Leivinjauhetta

  • 0,5 tl Suolaa

  • Ruukkua basilikaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g88 g
Proteiinia10 g40 g
Rasvaa18 g73 g
Kuituja4 g17 g
Energiaa kj1274 5094
Energiaa kcal304 1216

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2,5 dl Vettä

  • 0,5 tl Leivinjauhetta

  • 0,5 tl Suolaa

  • Ruukkua basilikaa

Resepti
Anu Brask

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.