Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

Jogurttijäädyke hunajan ja pähkinöiden kera

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

2 kpl
kananmunankeltuaista
2 kpl
kanamunavalkuaista
2 1/2 dl
kreikkalaista jogurttia
2 dl
kermaa
4 rkl
kreikkalaista Attiki-hunajaa, jossa on joko saksan- tai pistaasipähkinöitä
4 rkl vaaleaa ruokosokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Erottele kananmunien keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

2

Vaahdota eri astioissa keltuaiset sokerin kanssa ja kerma. Yhdistä keltuaisvaahto kermavaahtoon ja jogurttiin. Lisää viimeiseksi valkuaisvaahto varovasti nostellen.

3

Laita kannelliseen rasiaan ja pakastimeen vähintään 4 tunniksi. Annostele jälkiruokamaljoihin ja lusikoi päälle pähkinä-hunajaa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.