Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Jouluinen rocky road -suklaa

Jouluinen rocky road -suklaa

Fork and knife
5 Kappaletta
Fork and knife
5 Kappaletta
Tee itse jouluinen suklaa maustamalla valkosuklaa piparkakuilla, manteleilla ja karpaloilla. Paketoi kauniisti ja anna lahjaksi suklaanystävälle.

Ainekset

300 g
Valkosuklaata
6 kpl
Piparkakkua
3/4 dl
(¾ dl) kuorittuja manteleita
3/4 dl
(¾ dl) kaakaonibsejä
3/4 dl
(¾ dl ) kuivattuja karpaloita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata suklaa vesihauteessa. Rouhi piparkakut veitsellä pieniksi paloiksi.

Sekoita suurin osa piparkakkurouheesta ja muista aineista suklaan joukkoon, jätä vähän koristeluun.

Öljyä leivinpaperi kevyesti ja levitä suklaaseos ohueksi kerrokseksi leivinpaperin päälle. Painele pintaan loput koristeluainekset. Anna levyn jähmettyä jääkaapissa ja riko sitten levyiksi tai paloiksi.

2

Sekoita suurin osa piparkakkurouheesta ja muista aineista suklaan joukkoon, jätä vähän koristeluun.

3/4 dl
(¾ dl ) kuivattuja karpaloita
3/4 dl
(¾ dl) kaakaonibsejä
3/4 dl
(¾ dl) kuorittuja manteleita
3

Öljyä leivinpaperi kevyesti ja levitä suklaaseos ohueksi kerrokseksi leivinpaperin päälle. Painele pintaan loput koristeluainekset. Anna levyn jähmettyä jääkaapissa ja riko sitten levyiksi tai paloiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Laura Kaapro
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 20.11.2017
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

420

1756

27,8 g

13,6 g

33,0 g

30,0 g

3,6 g

8,4 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Piparkakkua,

0,75 dl (¾ dl ) kuivattuja karpaloita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli