Sulata suklaa vesihauteessa. Rouhi piparkakut veitsellä pieniksi paloiksi.
Sekoita suurin osa piparkakkurouheesta ja muista aineista suklaan joukkoon, jätä vähän koristeluun.
Öljyä leivinpaperi kevyesti ja levitä suklaaseos ohueksi kerrokseksi leivinpaperin päälle. Painele pintaan loput koristeluainekset. Anna levyn jähmettyä jääkaapissa ja riko sitten levyiksi tai paloiksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
453
1894
29,2 g
14,2 g
37,4 g
32,0 g
4,0 g
8,8 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
öljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli