Jouluinen rocky road -suklaa | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Jouluinen rocky road -suklaa

Jouluinen rocky road -suklaa

Fork and knife
5 Kappaletta
Fork and knife
5 Kappaletta
Tee itse jouluinen suklaa maustamalla valkosuklaa piparkakuilla, manteleilla ja karpaloilla. Paketoi kauniisti ja anna lahjaksi suklaanystävälle.

Ainekset

300 g
Valkosuklaata
6 kpl
Piparkakkua
3/4 dl
(¾ dl) kuorittuja manteleita
3/4 dl
(¾ dl) kaakaonibsejä
3/4 dl
(¾ dl ) kuivattuja karpaloita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata suklaa vesihauteessa. Rouhi piparkakut veitsellä pieniksi paloiksi.

Sekoita suurin osa piparkakkurouheesta ja muista aineista suklaan joukkoon, jätä vähän koristeluun.

Öljyä leivinpaperi kevyesti ja levitä suklaaseos ohueksi kerrokseksi leivinpaperin päälle. Painele pintaan loput koristeluainekset. Anna levyn jähmettyä jääkaapissa ja riko sitten levyiksi tai paloiksi.

2

Sekoita suurin osa piparkakkurouheesta ja muista aineista suklaan joukkoon, jätä vähän koristeluun.

3/4 dl
(¾ dl ) kuivattuja karpaloita
3/4 dl
(¾ dl) kaakaonibsejä
3/4 dl
(¾ dl) kuorittuja manteleita
3

Öljyä leivinpaperi kevyesti ja levitä suklaaseos ohueksi kerrokseksi leivinpaperin päälle. Painele pintaan loput koristeluainekset. Anna levyn jähmettyä jääkaapissa ja riko sitten levyiksi tai paloiksi.

Resepti:
Laura Kaapro
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 20.11.2017
Muokattu: 2.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1756

420

27,8 g

13,6 g

33,0 g

30,0 g

3,6 g

8,4 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Piparkakkua,

0,75 dl (¾ dl ) kuivattuja karpaloita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli