Sulata suklaa vesihauteessa. Rouhi piparkakut veitsellä pieniksi paloiksi.
Sekoita suurin osa piparkakkurouheesta ja muista aineista suklaan joukkoon, jätä vähän koristeluun.
Öljyä leivinpaperi kevyesti ja levitä suklaaseos ohueksi kerrokseksi leivinpaperin päälle. Painele pintaan loput koristeluainekset. Anna levyn jähmettyä jääkaapissa ja riko sitten levyiksi tai paloiksi.
Sekoita suurin osa piparkakkurouheesta ja muista aineista suklaan joukkoon, jätä vähän koristeluun.
Öljyä leivinpaperi kevyesti ja levitä suklaaseos ohueksi kerrokseksi leivinpaperin päälle. Painele pintaan loput koristeluainekset. Anna levyn jähmettyä jääkaapissa ja riko sitten levyiksi tai paloiksi.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1756
420
27,8 g
13,6 g
33,0 g
30,0 g
3,6 g
8,4 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Piparkakkua,
0,75 dl (¾ dl ) kuivattuja karpaloita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli