Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Joulukinkun glaseeraus

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 rklgranaattiomena- tai mustaherukkamehua
2 rkljuoksevaa hunajaa
1/2 tlinkiväärimurskaa

Valmistus

  1. 1

    Kypsennä kinkku perinteisellä tavalla, jäähdytä huoneenlämpöiseksi ja poista verkko hyvin varovasti – tai aloita suoraan Stockmann Delicatess -valmiskinkusta.

  2. 2

    Leikkaa kamaraan vinoviiltoja niin, että ne muodostavat ruudukon.

  3. 3

    Sekoita granaattiomena- tai mustaherukkamehu ja hunaja sekä  inkiväärimurskaa. Sivele rasvakerros tällä seoksella. Laita 200-asteiseen uuniin, toista sively kerran paistamisen aikana.

  4. 4

    Paista kunnes pinta on kiiltävä ja rapean ruskea. Jäähdytä ennen tarjoilua

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä