Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

Joulukinkun glaseeraus

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

2 rkl
granaattiomena- tai mustaherukkamehua
2 rkl
juoksevaa hunajaa
1/2 tl
inkiväärimurskaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kypsennä kinkku perinteisellä tavalla, jäähdytä huoneenlämpöiseksi ja poista verkko hyvin varovasti – tai aloita suoraan Stockmann Delicatess -valmiskinkusta.

2

Leikkaa kamaraan vinoviiltoja niin, että ne muodostavat ruudukon.

3

Sekoita granaattiomena- tai mustaherukkamehu ja hunaja sekä  inkiväärimurskaa. Sivele rasvakerros tällä seoksella. Laita 200-asteiseen uuniin, toista sively kerran paistamisen aikana.

4

Paista kunnes pinta on kiiltävä ja rapean ruskea. Jäähdytä ennen tarjoilua

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.