Juuressose | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juuressose

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Lanttua
200 g
Porkkanoita
200 g
Perunoita
200 g
Palsternakkaa
1 kpl
Sipuli
Suolaa

lisäksi:

Voita tai margariinia
Maitoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pane suolattuun kiehuvaan veteen lanttu- ja porkkanakuutiot. Lisää 10 minuutin kuluttua peruna- ja palsternakkakuutiot sekä lohkottu sipuli. Keitä 15–20 minuuttia kunnes kasvikset ovat kypsiä. Valuta keitinvesi. Soseuta juurekset survimella tai sähkövatkaimella. Lisää nokare voita tai margariinia sekä tilkka kiehuvaa maitoa. Mausta suolalla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.