Juuressose - Yhteishyvä

Juuressose

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Lanttua
200 g
Porkkanoita
200 g
Perunoita
200 g
Palsternakkaa
1 kpl
Sipuli
Suolaa

LISÄKSI:

Voita tai margariinia
Maitoa

Näin teet

1

Pane suolattuun kiehuvaan veteen lanttu- ja porkkanakuutiot. Lisää 10 minuutin kuluttua peruna- ja palsternakkakuutiot sekä lohkottu sipuli. Keitä 15–20 minuuttia kunnes kasvikset ovat kypsiä. Valuta keitinvesi. Soseuta juurekset survimella tai sähkövatkaimella. Lisää nokare voita tai margariinia sekä tilkka kiehuvaa maitoa. Mausta suolalla.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa