Juuressose
15 min

Nappaa talteen!
| 200 g | lanttua |
| 200 g | porkkanoita |
| 200 g | perunoita |
| 200 g | palsternakkaa |
| 1 kpl | sipuli |
| suolaa | |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| voita tai margariinia | |
| maitoa | |
- 1.
Pane suolattuun kiehuvaan veteen lanttu- ja porkkanakuutiot. Lisää 10 minuutin kuluttua peruna- ja palsternakkakuutiot sekä lohkottu sipuli. Keitä 15–20 minuuttia kunnes kasvikset ovat kypsiä. Valuta keitinvesi. Soseuta juurekset survimella tai sähkövatkaimella. Lisää nokare voita tai margariinia sekä tilkka kiehuvaa maitoa. Mausta suolalla.
Juuressose
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | lanttua |
| 200 g | porkkanoita |
| 200 g | perunoita |
| 200 g | palsternakkaa |
| 1 kpl | sipuli |
| suolaa | |
Lisäksi: | |
| voita tai margariinia | |
| maitoa | |
Valmistus
- 1
Pane suolattuun kiehuvaan veteen lanttu- ja porkkanakuutiot. Lisää 10 minuutin kuluttua peruna- ja palsternakkakuutiot sekä lohkottu sipuli. Keitä 15–20 minuuttia kunnes kasvikset ovat kypsiä. Valuta keitinvesi. Soseuta juurekset survimella tai sähkövatkaimella. Lisää nokare voita tai margariinia sekä tilkka kiehuvaa maitoa. Mausta suolalla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























