Juuressose

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 glanttua
200 gporkkanoita
200 gperunoita
200 gpalsternakkaa
1 kplsipuli
suolaa

Lisäksi:

voita tai margariinia
maitoa

Valmistus

  1. 1

    Pane suolattuun kiehuvaan veteen lanttu- ja porkkanakuutiot. Lisää 10 minuutin kuluttua peruna- ja palsternakkakuutiot sekä lohkottu sipuli. Keitä 15–20 minuuttia kunnes kasvikset ovat kypsiä. Valuta keitinvesi. Soseuta juurekset survimella tai sähkövatkaimella. Lisää nokare voita tai margariinia sekä tilkka kiehuvaa maitoa. Mausta suolalla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä