Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoiset uunibataatit

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Tarjoa bataattia uuniperunan tavoin.

Ainekset

3 kpl
(à 800 g) isoa bataattia
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 rkl
Oliiviöljyä
150 g
Texmex-juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese bataatti hyvin ja halkaise pituussuunnassa. Sivele pinnoille öljyä, mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Kokeile kypsyys haarukalla.

Koverra bataattien sisus kulhoon ja sekoita joukkoon juustoraaste. Nostele seos takaisin bataattien kuoriin. Kuumenna uunin grillivastukset ja paahda bataatit pinnalta kauniin ruskeiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

73

304

2,3 g

0,3 g

11,0 g

2,7 g

2,0 g

1,0 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

150 g Texmex-juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli