Suikaloi chorizo tai pursota liha ulos kuorestaan.
Lämmitä oliiviöljyä pannussa, lisää murskattu valkosipulin kynsi ja chorizo. Paista n 5 minuuttia kunnes chorizosta on sulaanut rasvaa pannulle. Lisää kuutioidut tomaatit, valkoviini ja suikaloitu lehtipersilja. Paista kunnes viini on haihtunut.
Keitä pasta suolatussa vedessä. Ota 1 dl keitinvettä talteen ennen kuin valutat pastat. Lisää valutettu pasta pannulle ja pyöräytä.
Paista sulatetut ja talouspaperilla kuivatut kampasimpukat voissa n. 1 min per puoli, mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää ne pastan sekaan. (Jos pasta tuntuu kuivalta voit lisätä sekaan hieman keitinvettä). Tarjoile sitruunalohkojen kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.