Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 300 g | spagettia /muuta pastaa |
| 200 g | chorizomakkaraa |
| 1 dl | valkoviiniä |
| 4 kpl | tomaattia |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 12 kpl | kampasimpukkaa |
| 1 kpl | sitruuna |
| 3 rkl oliiviöljyä | |
| suola, pippuri | |
| kourallinen lehtipersiljaa |
Suikaloi chorizo tai pursota liha ulos kuorestaan.
Lämmitä oliiviöljyä pannussa, lisää murskattu valkosipulin kynsi ja chorizo. Paista n 5 minuuttia kunnes chorizosta on sulaanut rasvaa pannulle. Lisää kuutioidut tomaatit, valkoviini ja suikaloitu lehtipersilja. Paista kunnes viini on haihtunut.
Keitä pasta suolatussa vedessä. Ota 1 dl keitinvettä talteen ennen kuin valutat pastat. Lisää valutettu pasta pannulle ja pyöräytä.
Paista sulatetut ja talouspaperilla kuivatut kampasimpukat voissa n. 1 min per puoli, mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää ne pastan sekaan. (Jos pasta tuntuu kuivalta voit lisätä sekaan hieman keitinvettä). Tarjoile sitruunalohkojen kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | spagettia /muuta pastaa |
| 200 g | chorizomakkaraa |
| 1 dl | valkoviiniä |
| 4 kpl | tomaattia |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 12 kpl | kampasimpukkaa |
| 1 kpl | sitruuna |
| 3 rkl oliiviöljyä | |
| suola, pippuri | |
| kourallinen lehtipersiljaa |
Suikaloi chorizo tai pursota liha ulos kuorestaan.
Lämmitä oliiviöljyä pannussa, lisää murskattu valkosipulin kynsi ja chorizo. Paista n 5 minuuttia kunnes chorizosta on sulaanut rasvaa pannulle. Lisää kuutioidut tomaatit, valkoviini ja suikaloitu lehtipersilja. Paista kunnes viini on haihtunut.
Keitä pasta suolatussa vedessä. Ota 1 dl keitinvettä talteen ennen kuin valutat pastat. Lisää valutettu pasta pannulle ja pyöräytä.
Paista sulatetut ja talouspaperilla kuivatut kampasimpukat voissa n. 1 min per puoli, mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää ne pastan sekaan. (Jos pasta tuntuu kuivalta voit lisätä sekaan hieman keitinvettä). Tarjoile sitruunalohkojen kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.