Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kampasimpukka ja chorizopasta

Kampasimpukka ja chorizopasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

300 g
spagettia /muuta pastaa
200 g
chorizomakkaraa
1 dl
valkoviiniä
4 kpl
tomaattia
1 kpl
valkosipulin kynsi
12 kpl
kampasimpukkaa
1 kpl
sitruuna
3 rkl oliiviöljyä
suola, pippuri
kourallinen lehtipersiljaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Suikaloi chorizo tai pursota liha ulos kuorestaan.

2

Lämmitä oliiviöljyä pannussa, lisää murskattu valkosipulin kynsi ja chorizo. Paista n 5 minuuttia kunnes chorizosta on sulaanut rasvaa pannulle. Lisää kuutioidut tomaatit, valkoviini ja suikaloitu lehtipersilja. Paista kunnes viini on haihtunut.

3

Keitä pasta suolatussa vedessä. Ota 1 dl keitinvettä talteen ennen kuin valutat pastat.  Lisää valutettu pasta pannulle ja pyöräytä.

4

Paista sulatetut ja talouspaperilla kuivatut kampasimpukat voissa n. 1 min per puoli, mausta suolalla ja pippurilla.

5

Lisää ne pastan sekaan. (Jos pasta tuntuu kuivalta voit lisätä sekaan hieman keitinvettä). Tarjoile sitruunalohkojen kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.9.2017
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.