Kampasimpukka ja chorizopasta
Kampasimpukka ja chorizopasta
Yhteistyössä

Kampasimpukka ja chorizopasta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gspagettia /muuta pastaa
200 gchorizomakkaraa
1 dlvalkoviiniä
4 kpltomaattia
1 kplvalkosipulin kynsi
12 kplkampasimpukkaa
1 kplsitruuna
3 rkl oliiviöljyä
suola, pippuri
kourallinen lehtipersiljaa

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi chorizo tai pursota liha ulos kuorestaan.

  2. 2

    Lämmitä oliiviöljyä pannussa, lisää murskattu valkosipulin kynsi ja chorizo. Paista n 5 minuuttia kunnes chorizosta on sulaanut rasvaa pannulle. Lisää kuutioidut tomaatit, valkoviini ja suikaloitu lehtipersilja. Paista kunnes viini on haihtunut.

  3. 3

    Keitä pasta suolatussa vedessä. Ota 1 dl keitinvettä talteen ennen kuin valutat pastat.  Lisää valutettu pasta pannulle ja pyöräytä.

  4. 4

    Paista sulatetut ja talouspaperilla kuivatut kampasimpukat voissa n. 1 min per puoli, mausta suolalla ja pippurilla.

  5. 5

    Lisää ne pastan sekaan. (Jos pasta tuntuu kuivalta voit lisätä sekaan hieman keitinvettä). Tarjoile sitruunalohkojen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä