Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kananmunat Benedictine

Kananmunat Benedictine

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

150 g
viipaloitua kinkkua tai graavilohta
4 kpl
kananmunaa
1 kpl
paketti hollandaisekastiketta
Sormisuolaa ja vastajauhettua pippuria
Tabascoa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuumenna laakeassa kattilassa pari litraa vettä.

2

Lisää 2 rkl etikkaa. Riko hyvin tuore kananmuna soppakauhaan.

3

Laske kauha varovasti kiehuvaan etikkaveteen. Näet välittömästi kun valkuainen alkaa hyytyä.

4

Voit varovasti poistaa kauhan ja työntää valkuaista keltuaisen ympärille. Keittoaika noin 3–4 minuuttia. Nosta kypsyneet uppomunat reikäkauhalla pyyheliinalla vuoratulle vadille.

5

Laita lautaselle hyvää kylmäsavustettua kinkkua tai graavilohta ja sen päälle uppomuna ja muutama ruokalusikallinen hollandaise-kastiketta. Pirskauttele tabascoa kananmunaa peittävälle kastikkeelle.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.