Kananmunat Benedictine
Kananmunat Benedictine
Yhteistyössä

Kananmunat Benedictine

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
150 gviipaloitua kinkkua tai graavilohta
4 kplkananmunaa
1 kplpaketti hollandaisekastiketta
sormisuolaa ja vastajauhettua pippuria
tabascoa

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna laakeassa kattilassa pari litraa vettä.

  2. 2

    Lisää 2 rkl etikkaa. Riko hyvin tuore kananmuna soppakauhaan.

  3. 3

    Laske kauha varovasti kiehuvaan etikkaveteen. Näet välittömästi kun valkuainen alkaa hyytyä.

  4. 4

    Voit varovasti poistaa kauhan ja työntää valkuaista keltuaisen ympärille. Keittoaika noin 3–4 minuuttia. Nosta kypsyneet uppomunat reikäkauhalla pyyheliinalla vuoratulle vadille.

  5. 5

    Laita lautaselle hyvää kylmäsavustettua kinkkua tai graavilohta ja sen päälle uppomuna ja muutama ruokalusikallinen hollandaise-kastiketta. Pirskauttele tabascoa kananmunaa peittävälle kastikkeelle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä