Karamelli-maapähkinäkanaa & Satay-maapähkinäkastike à la Tomi Björck
Ainekset
Valmistus
Pyöräytä kanat sambal oelekissa, ja tikuta 60g varrastikkuja.
Grillaa pannulla tai uunissa kunnes kypsiä ja kauniin värisiä.
Glaceeraa kanavartaat n. ½ dl *maapähkinä-karamellikastikkeella.
Jäähdytä.
Karamellisoi sokeri laakeassa ja korkeassa kattilassa (ÄLÄ POLTA!)
Kaada varovasti joukkoon liemet. Hauduttele hiljalleen.
Jäähdytä ja lisää murskatut maapähkinät.
Aja kutterissa tahnaksi pähkinät, kookoskerma, sitruunanruoho sekä sipuli. Lisää kookoskerman määrää tarvittaessa.
Kun tahnamaista, mausta limen mehulla ja kalakastikkeella.
Lisää karamellikastiketta vielä päälle n. 2 rkl.
Pursota raitana päälle n. ½ dl *maapähkinä-satay dressingiä
Koristele.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.