Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 4 kpl | grillivartaita (á 60g) kanan koipireidestä |
| 2 rkl | sambal oelek -kastiketta |
| 1 dl | valkoista sokeria |
| 1 dl | hienoa palmusokeria voi korvata ruokosokerilla |
| 1 dl | kanalientä |
| 1 dl | soijaa |
| 1 dl | paahdettua suolaamatonta maapähkinää, murskattuna |
| 1 dl | maapähkinävoita |
| 1 1/2 dl | kookoskerma |
| 1 rkl | sitruunaruohoa ohuina renkaina |
| 1/2 rkl | hienoa palmusokeria voi korvata ruokosokerilla |
| 1/2 rkl | limen mehu |
| 1/2 rkl | kalakastiketta |
| 1 rkl | punaista chiliä ohuina renkaina |
| 1 rkl | korianterin lehtiä nypittynä |
| 1 rkl | thai-basilikan lehtiä nypittynä |
| 1 rkl | rapeaa sipulia |
| 1 tl | sitruunaruohoa ohuina renkaina |
| kana | |
| maapähkinä-karamellikastike | |
| maapähkinä dressing: | |
| koristeluun |
Pyöräytä kanat sambal oelekissa, ja tikuta 60g varrastikkuja.
Grillaa pannulla tai uunissa kunnes kypsiä ja kauniin värisiä.
Glaceeraa kanavartaat n. ½ dl *maapähkinä-karamellikastikkeella.
Jäähdytä.
Karamellisoi sokeri laakeassa ja korkeassa kattilassa (ÄLÄ POLTA!)
Kaada varovasti joukkoon liemet. Hauduttele hiljalleen.
Jäähdytä ja lisää murskatut maapähkinät.
Aja kutterissa tahnaksi pähkinät, kookoskerma, sitruunanruoho sekä sipuli. Lisää kookoskerman määrää tarvittaessa.
Kun tahnamaista, mausta limen mehulla ja kalakastikkeella.
Lisää karamellikastiketta vielä päälle n. 2 rkl.
Pursota raitana päälle n. ½ dl *maapähkinä-satay dressingiä
Koristele.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | grillivartaita (á 60g) kanan koipireidestä |
| 2 rkl | sambal oelek -kastiketta |
| 1 dl | valkoista sokeria |
| 1 dl | hienoa palmusokeria voi korvata ruokosokerilla |
| 1 dl | kanalientä |
| 1 dl | soijaa |
| 1 dl | paahdettua suolaamatonta maapähkinää, murskattuna |
| 1 dl | maapähkinävoita |
| 1 1/2 dl | kookoskerma |
| 1 rkl | sitruunaruohoa ohuina renkaina |
| 1/2 rkl | hienoa palmusokeria voi korvata ruokosokerilla |
| 1/2 rkl | limen mehu |
| 1/2 rkl | kalakastiketta |
| 1 rkl | punaista chiliä ohuina renkaina |
| 1 rkl | korianterin lehtiä nypittynä |
| 1 rkl | thai-basilikan lehtiä nypittynä |
| 1 rkl | rapeaa sipulia |
| 1 tl | sitruunaruohoa ohuina renkaina |
| kana | |
| maapähkinä-karamellikastike | |
| maapähkinä dressing: | |
| koristeluun |
Pyöräytä kanat sambal oelekissa, ja tikuta 60g varrastikkuja.
Grillaa pannulla tai uunissa kunnes kypsiä ja kauniin värisiä.
Glaceeraa kanavartaat n. ½ dl *maapähkinä-karamellikastikkeella.
Jäähdytä.
Karamellisoi sokeri laakeassa ja korkeassa kattilassa (ÄLÄ POLTA!)
Kaada varovasti joukkoon liemet. Hauduttele hiljalleen.
Jäähdytä ja lisää murskatut maapähkinät.
Aja kutterissa tahnaksi pähkinät, kookoskerma, sitruunanruoho sekä sipuli. Lisää kookoskerman määrää tarvittaessa.
Kun tahnamaista, mausta limen mehulla ja kalakastikkeella.
Lisää karamellikastiketta vielä päälle n. 2 rkl.
Pursota raitana päälle n. ½ dl *maapähkinä-satay dressingiä
Koristele.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.