Kiehauta noin 1 l vettä ja mausta se suolalla. Keitä pähkinöitä noin 3 minuuttia.
Nosta pähkinät vedestä ja anna höyrystyä hetki kuivaksi.
Yhdistä tomusokeri ja kaneli. Kaada pähkinät tomusokerin joukkoon ja sekoita niin, että pähkinät ovat täysin peittyneet.
Friteeraa pähkinät n. 170°C öljyssä noin 5 minuuttia ja nosta ritilän päälle jäähtymään toisistaan erilleen.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
7173
1714
186,5 g
12,3 g
3,8 g
2,8 g
6,3 g
9,5 g
5,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
200 g tomusokeria,
2 tl kanelia jauhettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli