Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Karitsan paahtopaisti ja lehtikaalipesto

Karitsan paahtopaisti ja lehtikaalipesto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

1 kg
karitsan paahtopaistia (n. 4 kpl)
1 kpl
granaattiomenan siemenet
mustapippuria, suolaa
öljyä ja voita paistamiseen

lehtikaalipesto

150 g
lehtikaalia
50 g
pinjansiemeniä
100 g
raastettua parmesaania
1 dl
rypsi- tai oliiviöljyä
1 kpl
valkosipulinkynsi
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Mausta huoneenlämpöiset paistit kevyesti suolalla ja pippurilla ja ruskista öljy-voiseoksessa.

2

Nosta paistit kypsymään 220 asteiseen uuniin 10 minuutiksi. Vähennä lämpöä 160 asteeseen ja jatka vielä toiset 10 minuuttia.

3

Kääri paistit alumiinifolioon asettumaan.

4

Viipaloi paistit tarjolle, kaada lehtikaalipesto pintaan ja koristele granaatinomenan siemenillä. Lehtikaalipeston voi myös tarjoilla erikseen.

Lehtikaalipesto

Huuhtele lehtikaalit. Leikkaa paksut keskiruodit pois. Ryöppää lehtiä kiehuvassa vedessä n. 3 minuuttia. Anna valua kuivaksi siivilässä. Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen tai sauvasekoitinastiaan ja aja tasaiseksi tahnaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.