Karitsan paahtopaisti ja lehtikaalipesto
Karitsan paahtopaisti ja lehtikaalipesto
Yhteistyössä

Karitsan paahtopaisti ja lehtikaalipesto

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kgkaritsan paahtopaistia (n. 4 kpl)
1 kplgranaattiomenan siemenet
mustapippuria, suolaa
öljyä ja voita paistamiseen

lehtikaalipesto

150 glehtikaalia
50 gpinjansiemeniä
100 graastettua parmesaania
1 dlrypsi- tai oliiviöljyä
1 kplvalkosipulinkynsi
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Mausta huoneenlämpöiset paistit kevyesti suolalla ja pippurilla ja ruskista öljy-voiseoksessa.

  2. 2

    Nosta paistit kypsymään 220 asteiseen uuniin 10 minuutiksi. Vähennä lämpöä 160 asteeseen ja jatka vielä toiset 10 minuuttia.

  3. 3

    Kääri paistit alumiinifolioon asettumaan.

  4. 4

    Viipaloi paistit tarjolle, kaada lehtikaalipesto pintaan ja koristele granaatinomenan siemenillä. Lehtikaalipeston voi myös tarjoilla erikseen.

Lehtikaalipesto

Huuhtele lehtikaalit. Leikkaa paksut keskiruodit pois. Ryöppää lehtiä kiehuvassa vedessä n. 3 minuuttia. Anna valua kuivaksi siivilässä. Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen tai sauvasekoitinastiaan ja aja tasaiseksi tahnaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025