Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kg | karitsan paahtopaistia (n. 4 kpl) |
| 1 kpl | granaattiomenan siemenet |
| mustapippuria, suolaa | |
| öljyä ja voita paistamiseen | |
| lehtikaalipesto | |
|---|---|
| 150 g | lehtikaalia |
| 50 g | pinjansiemeniä |
| 100 g | raastettua parmesaania |
| 1 dl | rypsi- tai oliiviöljyä |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| suolaa, pippuria | |
Mausta huoneenlämpöiset paistit kevyesti suolalla ja pippurilla ja ruskista öljy-voiseoksessa.
Nosta paistit kypsymään 220 asteiseen uuniin 10 minuutiksi. Vähennä lämpöä 160 asteeseen ja jatka vielä toiset 10 minuuttia.
Kääri paistit alumiinifolioon asettumaan.
Viipaloi paistit tarjolle, kaada lehtikaalipesto pintaan ja koristele granaatinomenan siemenillä. Lehtikaalipeston voi myös tarjoilla erikseen.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | karitsan paahtopaistia (n. 4 kpl) |
| 1 kpl | granaattiomenan siemenet |
| mustapippuria, suolaa | |
| öljyä ja voita paistamiseen | |
lehtikaalipesto | |
| 150 g | lehtikaalia |
| 50 g | pinjansiemeniä |
| 100 g | raastettua parmesaania |
| 1 dl | rypsi- tai oliiviöljyä |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| suolaa, pippuria | |
Mausta huoneenlämpöiset paistit kevyesti suolalla ja pippurilla ja ruskista öljy-voiseoksessa.
Nosta paistit kypsymään 220 asteiseen uuniin 10 minuutiksi. Vähennä lämpöä 160 asteeseen ja jatka vielä toiset 10 minuuttia.
Kääri paistit alumiinifolioon asettumaan.
Viipaloi paistit tarjolle, kaada lehtikaalipesto pintaan ja koristele granaatinomenan siemenillä. Lehtikaalipeston voi myös tarjoilla erikseen.
Lehtikaalipesto
Huuhtele lehtikaalit. Leikkaa paksut keskiruodit pois. Ryöppää lehtiä kiehuvassa vedessä n. 3 minuuttia. Anna valua kuivaksi siivilässä. Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen tai sauvasekoitinastiaan ja aja tasaiseksi tahnaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.