Karitsan ulkofileetä ja kesäkurpitsa-tatti "pastaa"
Karitsan ulkofileetä ja kesäkurpitsa-tatti "pastaa"
Yhteistyössä

Karitsan ulkofileetä ja kesäkurpitsa-tatti "pastaa"

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 gkaritsan ulkofileetä tuoreyrtti-valkosipulimarinadissa
2 rklvoita
1 rklöljyä
suolaa, pippuria

Kesäkurpitsa-tatti ”pasta”

2 kplkesäkurpitsaa
2 rklvoita
2 kplvalkosipulinkynttä
1/2 kplpunasipuli suikaloituna
1 kplpss pakastettuja tai kuivattuja herkkutatteja
2 rklmaustamatonta tuorejuustoa
200 gharicot vert -papuja
1 kplsitruuna lohkoina
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Paahda karitsan ulkofileisiin kaunis paistopinta.

  2. 2

    Kypsennä 150-asteisessa uunissa kunnes sisälämpötila on n. 53 °C (medium).

  3. 3

    Leikkaa liha 3 cm siivuiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.

  4. 4

    Siivuta kesäkurpitsa ensin ohuesti pituussuunnassa, älä vedä veistä ihan pohjaan asti. Sen jälkeen suikaloi se toisin päin juustohöylällä, jolloin saat tagliatelle-pastan näköisiä suikaleita.

  5. 5

    Wokkaa suikaleet pannulla voissa valkosipulin ja punasipulin kanssa, lisää suolaa ja pippuria. Lisää 2 rkl tuorejuustoa ja ½ dl vettä. Siirrä sivuun.

  6. 6

    Paista sulatettuja/liotettuja herkkutatteja voissa kunnes vesi on haihtunut ja tatteihin on tullut kaunis pinta. Mausta suolalla.

  7. 7

    Keitä papuja suolatussa vedessä n 5 minuuttia. Siivilöi vesi.

  8. 8

    Yhdistä kesäkurpitsasuikaleet, herkkutatit ja pavut.

  9. 9

    Tarjoile sitruunalohkojen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä