Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Karitsan ulkofileetä ja kesäkurpitsa-tatti "pastaa"

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
karitsan ulkofileetä tuoreyrtti-valkosipulimarinadissa
2 rkl
voita
1 rkl
öljyä
suolaa, pippuria

Kesäkurpitsa-tatti ”pasta”

2 kpl
kesäkurpitsaa
2 rkl
voita
2 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 kpl
punasipuli suikaloituna
1 kpl
pss pakastettuja tai kuivattuja herkkutatteja
2 rkl
maustamatonta tuorejuustoa
200 g
haricot vert -papuja
1 kpl
sitruuna lohkoina
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Paahda karitsan ulkofileisiin kaunis paistopinta.

2

Kypsennä 150-asteisessa uunissa kunnes sisälämpötila on n. 53 °C (medium).

3

Leikkaa liha 3 cm siivuiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.

4

Siivuta kesäkurpitsa ensin ohuesti pituussuunnassa, älä vedä veistä ihan pohjaan asti. Sen jälkeen suikaloi se toisin päin juustohöylällä, jolloin saat tagliatelle-pastan näköisiä suikaleita.

5

Wokkaa suikaleet pannulla voissa valkosipulin ja punasipulin kanssa, lisää suolaa ja pippuria. Lisää 2 rkl tuorejuustoa ja ½ dl vettä. Siirrä sivuun.

6

Paista sulatettuja/liotettuja herkkutatteja voissa kunnes vesi on haihtunut ja tatteihin on tullut kaunis pinta. Mausta suolalla.

7

Keitä papuja suolatussa vedessä n 5 minuuttia. Siivilöi vesi.

8

Yhdistä kesäkurpitsasuikaleet, herkkutatit ja pavut.

9

Tarjoile sitruunalohkojen kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.