Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 800 g | karitsan ulkofileetä tuoreyrtti-valkosipulimarinadissa |
| 2 rkl | voita |
| 1 rkl | öljyä |
| suolaa, pippuria | |
| Kesäkurpitsa-tatti ”pasta” | |
|---|---|
| 2 kpl | kesäkurpitsaa |
| 2 rkl | voita |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1/2 kpl | punasipuli suikaloituna |
| 1 kpl | pss pakastettuja tai kuivattuja herkkutatteja |
| 2 rkl | maustamatonta tuorejuustoa |
| 200 g | haricot vert -papuja |
| 1 kpl | sitruuna lohkoina |
| suolaa, pippuria | |
Paahda karitsan ulkofileisiin kaunis paistopinta.
Kypsennä 150-asteisessa uunissa kunnes sisälämpötila on n. 53 °C (medium).
Leikkaa liha 3 cm siivuiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
Siivuta kesäkurpitsa ensin ohuesti pituussuunnassa, älä vedä veistä ihan pohjaan asti. Sen jälkeen suikaloi se toisin päin juustohöylällä, jolloin saat tagliatelle-pastan näköisiä suikaleita.
Wokkaa suikaleet pannulla voissa valkosipulin ja punasipulin kanssa, lisää suolaa ja pippuria. Lisää 2 rkl tuorejuustoa ja ½ dl vettä. Siirrä sivuun.
Paista sulatettuja/liotettuja herkkutatteja voissa kunnes vesi on haihtunut ja tatteihin on tullut kaunis pinta. Mausta suolalla.
Keitä papuja suolatussa vedessä n 5 minuuttia. Siivilöi vesi.
Yhdistä kesäkurpitsasuikaleet, herkkutatit ja pavut.
Tarjoile sitruunalohkojen kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | karitsan ulkofileetä tuoreyrtti-valkosipulimarinadissa |
| 2 rkl | voita |
| 1 rkl | öljyä |
| suolaa, pippuria | |
Kesäkurpitsa-tatti ”pasta” | |
| 2 kpl | kesäkurpitsaa |
| 2 rkl | voita |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1/2 kpl | punasipuli suikaloituna |
| 1 kpl | pss pakastettuja tai kuivattuja herkkutatteja |
| 2 rkl | maustamatonta tuorejuustoa |
| 200 g | haricot vert -papuja |
| 1 kpl | sitruuna lohkoina |
| suolaa, pippuria | |
Paahda karitsan ulkofileisiin kaunis paistopinta.
Kypsennä 150-asteisessa uunissa kunnes sisälämpötila on n. 53 °C (medium).
Leikkaa liha 3 cm siivuiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
Siivuta kesäkurpitsa ensin ohuesti pituussuunnassa, älä vedä veistä ihan pohjaan asti. Sen jälkeen suikaloi se toisin päin juustohöylällä, jolloin saat tagliatelle-pastan näköisiä suikaleita.
Wokkaa suikaleet pannulla voissa valkosipulin ja punasipulin kanssa, lisää suolaa ja pippuria. Lisää 2 rkl tuorejuustoa ja ½ dl vettä. Siirrä sivuun.
Paista sulatettuja/liotettuja herkkutatteja voissa kunnes vesi on haihtunut ja tatteihin on tullut kaunis pinta. Mausta suolalla.
Keitä papuja suolatussa vedessä n 5 minuuttia. Siivilöi vesi.
Yhdistä kesäkurpitsasuikaleet, herkkutatit ja pavut.
Tarjoile sitruunalohkojen kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.