Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Karitsanfilee ja Mojo Rojo -perunat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 kpl
g karitsan ulkofileetä
800 g
perunoita
6 rkl
Mojo Rojo -kastiketta
150 g
fetajuustoa
1/2 kpl
ruukku minttua
1 kpl
sitruuna
nippu kevätsipulia
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä perunat suolatussa vedessä. Valuta kuiviksi.

2

Halkaise perunat. Isot perunat voi leikata neljään osaan.

3

Kaada perunoiden joukkoon Mojo Rojo -kastike ja pyöräytä niin, että perunat sekoittuvat kastikkeeseen.

4

Kaada perunat tarjoiluvadille ja lisää murustettu feta, sitruunan mehu, hienonnettu sipuli ja sen varsi, mintunlehdet ja pippuria.

5

Grillaa tai paista fileet mediumiksi. Leikkaa kolmeen osaan ja tarjoile perunoiden kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.