Laita kookosmaito yöksi jääkaappiin.
Tee karkkipekaanit. Kuumenna ainekset pannulla sekoitellen tahmeaksi, noin 5 minuuttia. Jäähdytä leivinpaperin päällä. Rouhi veitsellä muruiksi.
Pilko suklaa kulhoon. Avaa kylmä kookosmaitopurkki ja kuori pinnalta kiinteä osa. Älä käytä vesiosaa. (Hyödynnä se esimerkiksi smoothiessa.)
Kuumenna kiinteä kookosmaito lähes kiehuvaksi. Kaada kuuma maito suklaaseen sekoittaen, kunnes suklaa sulaa.
Lisää pähkinämurut. Jäähdytä jääkaapissa 2 tuntia.
Muotoile kookos-suklaaseos pieniksi tryffeleiksi ja kierittele valitsemissasi koristeissa. Aseta makeisvuokiin.
Tee karkkipekaanit. Kuumenna ainekset pannulla sekoitellen tahmeaksi, noin 5 minuuttia. Jäähdytä leivinpaperin päällä. Rouhi veitsellä muruiksi.
Pilko suklaa kulhoon. Avaa kylmä kookosmaitopurkki ja kuori pinnalta kiinteä osa. Älä käytä vesiosaa. (Hyödynnä se esimerkiksi smoothiessa.)
Kuumenna kiinteä kookosmaito lähes kiehuvaksi. Kaada kuuma maito suklaaseen sekoittaen, kunnes suklaa sulaa.
Lisää pähkinämurut. Jäähdytä jääkaapissa 2 tuntia.
Muotoile kookos-suklaaseos pieniksi tryffeleiksi ja kierittele valitsemissasi koristeissa. Aseta makeisvuokiin.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
265
63
4,5 g
1,8 g
4,8 g
4,5 g
0,6 g
0,8 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl Vettä,
1 tl Kanelia,
Strösseleitä, kookoshiutaleita, kaakaojauhetta, pähkinöitä tms, ,
2 pakettia Konvehtivuokia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli