Laita kookosmaito yöksi jääkaappiin.
Tee karkkipekaanit. Kuumenna ainekset pannulla sekoitellen tahmeaksi, noin 5 minuuttia. Jäähdytä leivinpaperin päällä. Rouhi veitsellä muruiksi.
Pilko suklaa kulhoon. Avaa kylmä kookosmaitopurkki ja kuori pinnalta kiinteä osa. Älä käytä vesiosaa. (Hyödynnä se esimerkiksi smoothiessa.)
Kuumenna kiinteä kookosmaito lähes kiehuvaksi. Kaada kuuma maito suklaaseen sekoittaen, kunnes suklaa sulaa.
Lisää pähkinämurut. Jäähdytä jääkaapissa 2 tuntia.
Muotoile kookos-suklaaseos pieniksi tryffeleiksi ja kierittele valitsemissasi koristeissa. Aseta makeisvuokiin.
Tee karkkipekaanit. Kuumenna ainekset pannulla sekoitellen tahmeaksi, noin 5 minuuttia. Jäähdytä leivinpaperin päällä. Rouhi veitsellä muruiksi.
Pilko suklaa kulhoon. Avaa kylmä kookosmaitopurkki ja kuori pinnalta kiinteä osa. Älä käytä vesiosaa. (Hyödynnä se esimerkiksi smoothiessa.)
Kuumenna kiinteä kookosmaito lähes kiehuvaksi. Kaada kuuma maito suklaaseen sekoittaen, kunnes suklaa sulaa.
Lisää pähkinämurut. Jäähdytä jääkaapissa 2 tuntia.
Muotoile kookos-suklaaseos pieniksi tryffeleiksi ja kierittele valitsemissasi koristeissa. Aseta makeisvuokiin.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
63
265
4,5 g
1,8 g
4,8 g
4,5 g
0,6 g
0,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl Vettä,
1 tl Kanelia,
Strösseleitä, kookoshiutaleita, kaakaojauhetta, pähkinöitä tms, ,
2 pakettia Konvehtivuokia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli