Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasslerpihvi ja guacamole

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

n. 800 g possun kassleria
suolaa, pippuria

Guacamole:

2 kpl
kypsää avokadoa (ready-to-eat)
1 kpl
punasipuli
1/2 kpl
ruukkua minttua
puolikkaan limen mehu ja kuori
puolikas chili
suolaa, pippuria

Minttuinen tomaattisalaatti:

600 g
kirsikkatomaatteja tai muita tomaatteja
1 kpl
punasipuli renkaina
1/2 kpl
ruukkua minttua
1 kpl
ruukku rukolaa
balsamicoa, oliiviöljyä, ripaus sokeria, suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa kasslerista sopivan kokoisia pihvejä. Mausta suolalla ja pippurilla.

2

Paista kuumalla pannulla n. 3 minuuttia per puoli, kunnes pihvit ovat läpikypsiä.

3

Tarjoile guacamolen, tomaattisalaatin ja tuoreen leivän kanssa.

4

Hienonna punasipuli ja chili (poista siemenet). Koverra avokadot kulhoon ja lisää loput ainekset. Painele haarukalla tasaiseksi massaksi.

5
  1. Puolita kirsikkatomaatit. Leikkaa sipuli renkaiksi. Nypi mintunlehdet ja silppua ne.
6
  1. Sekoita kulhoon tomaatit, sipulit ja minttu. Lorauta päälle hieman oliiviöljyä, balsamicoa ja mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Sekoita kevyesti.
7
  1. Koristele salaatti rukolalla.
Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.