Keitetty Latva-artisokka ja voisula
Keitetty Latva-artisokka ja voisula
Yhteistyössä

Keitetty Latva-artisokka ja voisula

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kpllatva-artisokkaa
1/2 kplsitruuna viipaleina
75 gvoita/ hollandaisekastiketta
1 kplsitruuna lohkoina tarjoiluun
vettä ja ripaus suolaa
suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. 1

    Väännä varsi irti, jolloin sitkeimmät kuidut irtoavat. Jos vääntäminen ei onnistu, niin lyhennä varsi pienellä teräväkärkisellä veitsellä.

  2. 2

    Keitä artisokat runsaassa, suolalla maustetussa vedessä. Lisää joukkoon vähän sitruunamehua estämään tummumista. Kokeile kypsyyttä 25–30 minuutin kuluttua. Artisokka on kypsä, kun pohja on pehmeä ja alimmat kukkalehdet irtoavat. Valuta ylimääräinen vesi pois.

  3. 3

    Tarjoa vastakeitetty artisokka voisulan tai hollandaisekastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä