Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Keitetty Latva-artisokka ja voisula

Keitetty Latva-artisokka ja voisula

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

4 kpl
latva-artisokkaa
1/2 kpl
sitruuna viipaleina
75 g
voita/ hollandaisekastiketta
1 kpl
sitruuna lohkoina tarjoiluun
vettä ja ripaus suolaa
suolaa ja pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Väännä varsi irti, jolloin sitkeimmät kuidut irtoavat. Jos vääntäminen ei onnistu, niin lyhennä varsi pienellä teräväkärkisellä veitsellä.

2

Keitä artisokat runsaassa, suolalla maustetussa vedessä. Lisää joukkoon vähän sitruunamehua estämään tummumista. Kokeile kypsyyttä 25–30 minuutin kuluttua. Artisokka on kypsä, kun pohja on pehmeä ja alimmat kukkalehdet irtoavat. Valuta ylimääräinen vesi pois.

3

Tarjoa vastakeitetty artisokka voisulan tai hollandaisekastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 28.8.2017
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.