Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kermainen kalakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
vartta kevätsipulia
2 rkl
voita
8 kpl
kiinteää perunaa (mielellään siikli)
2 kpl
porkkanaa
1 l
kalalientä (lisää vettä kalaliemeen jos tarpeen)
1 kpl
laakerinlehti
4 kpl
mustapippuria
600 g
kirjolohi- tai lohifileetä n. 2 x 2 cm paloina
2 dl
kuohukermaa
1/2 kpl
nippua tilliä
1/2 tl
suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Silpua kevätsipulit. Kuori ja kuutioi perunat. Kuori porkkanat ja kuutioi selvästi pienemmiksi paloiksi kuin perunat (n. ¼).

2

Kuullota sipulit voissa. Lisää perunat ja porkkana.

3

Kaada kalaliemi, suola, laakerinlehti ja mustapippurit joukkoon. Keitä matalalla lämmöllä kunnes perunat ja porkkanat ovat pehmenneet.

4

Lisää kerma ja kiehauta. Lisää Lohikuutiot ja poista kattila liedeltä. Anna hautua n. 7 minuuttia.

5

Lisää tilli, tarkista maku suolalla ja pippurilla.

6

Tarjoile ruisleivän ja voin kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.