Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kermainen metsäsieni-porokeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 rkl
voita
3 kpl
valkosipulinkynttä
3 kpl
isoa sipulia pilkottuna
1 kpl
litra valmista kanalientä
3 dl
kuohukermaa
100 g
kylmäsavuporoa pilkottuna pieniksi kuutioiksi
100 g
metsäsieniä: esimerkiksi suppilovahveroita, kantarelleja, mustatorvisieniä
100 g
leipäjuustoa
50 g
kerkkä Villipestoa
2–3 jauhoista perunaa
Suolaa ja valkopippuria
Leipäjuusto:

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuumenna voi kattilassa. Kuullota sipuleita ja porokuutioita voissa noin 5 minuuttia. Älä anna voin ja sipulin ruskistua. Lisää valmis kanaliemi ja kuoritut kuutioidut perunat ja keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää kerma, sienet ja mausteet ja anna kiehua vielä muutama minuutti. Soseuta keitto sileäksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella. Tarkista maku.

2

Kuutio leipäjuusto noin 1 cm kuutioiksi. Sekoita peston kanssa. Annostele marinoidut juustokuutiot kuuman keiton päälle.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.11.2020
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.