Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäkurpitsa-Quorn-lasagne

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Quorn-rouhetta
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 kpl
isoa kesäkurpitsaa
2 kpl
prk tomaattimurskaa
1 kpl
iso sipuli
1 kpl
kasvisliemikuutio
2 rkl
rypsiöljyä paistamiseen
3 kpl
laakerinlehteä
1 kpl
prk raejuustoa
1 kpl
prk laktoositonta Valio kermaista juustokastiketta
(20 tippaa Tabascoa jos haluat potkua)
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200-asteiseksi.

2

Silppua sipuli ja valkosipuli. Kuullota pehmeäksi tilkassa öljyä.

3

Kaada Quorn-rouhe joukkoon ja paista kunnes on saanut väriä.

4

Lisää tomaattimurska, laakerinlehdet, murennettu kasvisliemikuutio, Tabasco, suola ja mustapippuri. Anna hautua 15-20 minuuttia.

5

Leikkaa kesäkurpitsasta ohuita viipaleita pituussuunnassa.

6

Kokoa lasagne niin että joka toinen kerros on kesäkurpitsaa ja joka toinen Quorn-kastiketta.

7

Päällimmäsiseksi tulee raejuusto ja valion kermainen juustokastike.

8

Paista uunissa n. 20 minuuttia.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.