Keitä pasta napakan kypsäksi. Valuta.
Valmista kastike pastan kypsyessä. Leikkaa kylmäsavulohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele parsakaali.
Pese ja kuivaa sitruuna huolellisesti. Raasta sen keltainen kuori ohuelti hienolla terällä ja purista mehu.
Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista parsakaalia ja sipulia 5 minuuttia. Lisää sitruunankuori ja -mehu sekä jogurtti. Kuumenna.
Lisää lohipalat ja herneet. Anna kuumentua vielä 1–2 minuuttia. Mausta suolalla.
Yhdistä kypsä, valutettu pasta ja kastike.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2473
591
20,0 g
5,3 g
75,0 g
7,0 g
6,8 g
23,3 g
0,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli