Keitä pasta napakan kypsäksi. Valuta.
Valmista kastike pastan kypsyessä. Leikkaa kylmäsavulohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele parsakaali.
Pese ja kuivaa sitruuna huolellisesti. Raasta sen keltainen kuori ohuelti hienolla terällä ja purista mehu.
Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista parsakaalia ja sipulia 5 minuuttia. Lisää sitruunankuori ja -mehu sekä jogurtti. Kuumenna.
Lisää lohipalat ja herneet. Anna kuumentua vielä 1–2 minuuttia. Mausta suolalla.
Yhdistä kypsä, valutettu pasta ja kastike.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
591
2473
20,0 g
5,3 g
75,0 g
7,0 g
6,8 g
23,3 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli