Kevättä enteilevä lohipasta - Yhteishyvä

Kevättä enteilevä lohipasta

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Vihreät kasvikset, sitruuna ja jogurtti tekevät tästä vartissa valmistuvasta lohipastasta ihanan raikkaan.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Täysjyväkierrepastaa
150 g
Kylmäsavulohta
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Parsakaali
1 kpl
Sitruuna
2 rkl
Rypsi- tai oliiviöljyä
2 dl
Turkkilaista jogurttia
200 g
Pakasteherneitä
1 tl
Suolaa

Näin teet

1

Keitä pasta napakan kypsäksi. Valuta.

Valmista kastike pastan kypsyessä. Leikkaa kylmäsavulohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele parsakaali.

Pese ja kuivaa sitruuna huolellisesti. Raasta sen keltainen kuori ohuelti hienolla terällä ja purista mehu.

Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista parsakaalia ja sipulia 5 minuuttia. Lisää sitruunankuori ja -mehu sekä jogurtti. Kuumenna.

Lisää lohipalat ja herneet. Anna kuumentua vielä 1–2 minuuttia. Mausta suolalla.

Yhdistä kypsä, valutettu pasta ja kastike.

2

Valmista kastike pastan kypsyessä. Leikkaa kylmäsavulohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele parsakaali.

150 g
Kylmäsavulohta
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Parsakaali
3

Pese ja kuivaa sitruuna huolellisesti. Raasta sen keltainen kuori ohuelti hienolla terällä ja purista mehu.

1 kpl
Sitruuna
4

Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista parsakaalia ja sipulia 5 minuuttia. Lisää sitruunankuori ja -mehu sekä jogurtti. Kuumenna.

2 rkl
Rypsi- tai oliiviöljyä
2 dl
Turkkilaista jogurttia
5

Lisää lohipalat ja herneet. Anna kuumentua vielä 1–2 minuuttia. Mausta suolalla.

200 g
Pakasteherneitä
1 tl
Suolaa
6

Yhdistä kypsä, valutettu pasta ja kastike.

Resepti
Laura Kaapro
Kuvat
Päivi Ristell
Julkaistu: 17.1.2018
Muokattu: 31.7.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja75 g300 g
Proteiinia23 g93 g
Rasvaa20 g80 g
Kuituja7 g27 g
Energiaa kj2473 9893
Energiaa kcal591 2364

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja75 g300 g
Proteiinia23 g93 g
Rasvaa20 g80 g
Kuituja7 g27 g
Energiaa kj2473 9893
Energiaa kcal591 2364

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

Resepti
Laura Kaapro

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.