Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kirjolohisalaatti ja wasabijogurtti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
ruukkua salaatti
1 kpl
pss pinaattia
1 kpl
kurkkua
1/2 kpl
parsakaalia nuppuina
2 kpl
avokadoa
1 kpl
lime
3 rkl
seesaminsiemeniä
n. 300 g kylmäsavukirjolohta

Wasabi-jogurtti:

2 dl
ruokajogurttia
2 rkl
wasabi-tahnaa
suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä parsakaalin nuput suolatussa vedessä n. 3 minuuttia, valuta kuiviksi.

2

Paahda seesaminsiemenet varovasti kuivalla pannulla ja anna jäähtyä.

3

Halkaise avokadot ja poista kivi. Koverra ja leikkaa palasiksi. Purista limeä avokadopalojen päälle, jotta ne ei tummu.

4

Pese ja halkaise kurkku. Leikkaa ohuiksi siivuiksi.

5

Revi salaatit ja sekoita piinaatin, kurkun, parsakaalin ja avokadon kanssa.

6

Jaa salaatti neljälle lautaselle. Viimeistele kylmäsavukirjolohella ja paahdetuilla seesaminsiemenillä. Tarjoile wasabijogurtin kanssa.

Sekoita jogurtti ja wasabi. Lisää wasabia maun mukaan. Mausta suolalla. Lisää wasabia, mikäli haluat jogurttiin enemmän potkua.

Kylmäsavukirjolohen sijaan voi myös käyttää uunilohta tai savustettua lohta.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.