Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon suola, sokeri, kardemumma ja muna. Lisää vehnäjauhot vähitellen ja vaivaa taikina hyvin. Lisää pehmeä rasva alustamisen loppupuolella.
Anna taikinan kohota peitettynä lämpimässä vedottomassa paikassa noin puolen tunnin ajan.
Vaivaa taikinasta ilmakuplat pois ja jaa taikina neljään osaan. Pyörittele paloista ohuita tankoja jauhotetulla leivinpöydällä. Paloittele taikinatangoista noin 15 cm pituisia paloja. Kierrä tangot itsensä ympäri ja kiepauta ne sitten kahdeksikoksi. Nipistä päät yhteen.
Nosta pullat leivinpaperin päälle uunipellille ja anna kohota noin 20 minuutin ajan. Voitele munalla. Koristele kahdeksikkojen reiät puolitetuilla kirsikoilla ja ripottele päälle raesokeria.
Paista keskitasolla 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin kullanruskean värin.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.