Korianteripestolohi | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Korianteripestolohi

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Lohi ja korianteri ovat oiva makupari. Silaa uunilohen pinta korianteripestolla.

Ainekset

1 kg
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria

korianteripesto

1 kpl
Ruukku korianteria
3 rkl
Kuorittuja manteleita
3/10 kpl
(1/3) valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 rkl
Parmesaaniraastetta
Suolaa
2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta lohifilee kevyesti öljyttyyn uunivuokaan ja mausta. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Mittaa peston ainekset teholeikkuriin ja aja karkeaksi seokseksi. Levitä pesto kypsän lohen päälle ja tarjoile heti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2016
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1658

396

29,5 g

5,2 g

0,3 g

0,3 g

0,7 g

32,3 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

Rouhittua valkopippuria,

(1/3) valkosipulinkynttä hienonnettuna,

3 rkl Parmesaaniraastetta,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli