Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kukkakaalikeitto ja rapeaa pekonia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
kanalientä
2 dl
ruokakermaa
1 kpl
pkt pekonia
3 kpl
tomaattia viipaleina
n. 1 kg kukkakaalia
suolaa, mustapippuria
ruisleipää
juusto

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi. Kiehauta kananliemi ja lisää kukkakaalit. Keitä kunnes kukkakaalit ovat pehmenneet. Lisää kerma.

2

Soseuta keitto sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla

3

Paista suikaloitu pekoni rapeaksi ja valuta talouspaperin päällä kuivaksi.

4

Tarjoile keitto rapeaksi paistetun pekonin, ruisleivän, juuston ja tomaattiviipaleiden kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.