Kukkakaalikeitto ja rapeaa pekonia
Kukkakaalikeitto ja rapeaa pekonia
Yhteistyössä

Kukkakaalikeitto ja rapeaa pekonia

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 lkanalientä
2 dlruokakermaa
1 kplpkt pekonia
3 kpltomaattia viipaleina
n. 1 kg kukkakaalia
suolaa, mustapippuria
ruisleipää
juusto

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi. Kiehauta kananliemi ja lisää kukkakaalit. Keitä kunnes kukkakaalit ovat pehmenneet. Lisää kerma.

  2. 2

    Soseuta keitto sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla

  3. 3

    Paista suikaloitu pekoni rapeaksi ja valuta talouspaperin päällä kuivaksi.

  4. 4

    Tarjoile keitto rapeaksi paistetun pekonin, ruisleivän, juuston ja tomaattiviipaleiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä