Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kukkakaalipyree

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
kukkakaalin kukintoja
5 dl
maitoa
2 rkl
voita
10 g
tryffeliä
1 rkl
sitruunanmehua
suolaa ja valkopippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa kukkakaalista ainoastaan kukinto-osat kattilaan ja kaada maitoa sen verran että kukkakaalin nuput juuri peittyvät. Keitä kypsäksi kannen alla.

2

Kun kaalit ovat kypsiä, siivilöi maito talteen. Soseuta kukkakaali ja lisää voi.

3

Soseuta niin kauan että pyree on sileää ja kiiltävää. Jos pyree on liian paksua, voit ohentaa sitä säästämälläsi maidolla.

4

Mausta pyree lopuksi raastetulla tryffelillä, suolalla, valkopippurilla ja sitruunalla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.